Şimdi Ara

Ekran kartı yardımı lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Anakartım ddr2 destekliyor. yani ram'im ddr 2 533mhz 1gb. İşlemci intel pentium d 3.02 ghz.
    Ekran kartı almak istiyorum. Vatanda bakıyorum fakat GDDR - GDDR 3 - GDDR 5 yazıyor. hangisi kartıma olur bilgi verebilirmisiniz, ve hangi kartı önerirsiniz bütcem 150 tl ye kadar şuanda. yarın almaya gideceğim.

• ◘ dip not..!!

hafta sonu indirimler oluyor, tavsiyem haftasonu gidin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOGACCANKIR

sisteminize ve büççenize göre ideal bi kart..

daha iyisini düşünürüm diyorsanız komple sistemi değiştirmeniz lazım kayde değer birsey olması için...

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax5670-1gbk3-hv5-hd5670-gddr3-1gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62843

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11167-28-20g-hd5570-gddr3-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58440

NVIDIA GEFORCE düşünürseniz'de

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-60404-10l-gt630-gddr3-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62681

SİSTEMİNİZE ve BÜÇÇENİZE göre verdiğim kartlar'dır.

iyi günler

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. baktığım ve düşündüğüm 3kartıda yazmışsınız :) Oyun oynamak icin istiyorum zaten. bf 3 kaldırırmı bilmem ama pes13 oynıyım yeter. kartı almak zorunda kaldığım oyun ise point blank :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DOGACCANKIR

◘ dip not..!!

hafta sonu indirimler oluyor, tavsiyem haftasonu gidin :D

Teşekkür ederim öyle yapayım o zaman :D
  • 2.el 5700 yada 6700 serilerine bakmanızı öneririm.Bi de hd 6670 ddr3 versiyonu sıfıra bulabilirsiniz 150lirada azdır.
  • full efek olmadan tüm pes 2013 oynayabileceğizi düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Ekran kartı almak istiyorum.Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi.sistemime uygun ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi1907 -- 26 Şubat 2013; 21:39:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dozi1907

Merhaba,

Ekran kartı almak istiyorum.Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi.sistemime uygun ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

verdiğim linkleri sende değerlendirebilirsin arkadasım..

• Pci express olan her kart uyumlu sisteme.Fakat 150 TL üzerinde bir kart almamanı tavsiye ederim. Ati x670 ler iyidir. Arkadaş 5670 önermiş size.O sistem bende olsa benimde tercihim 5670 olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.