Şimdi Ara

Ekran karti yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben beni 5-7 yil goturecek bir high-end gaming kasa topluyorum fakat ekran kartinda Nvidia GeForce GTX TITAN ve Nvidia GeForce GTX690 arasinda secim yapamadim.Bu ekran kartlarini kullanan arkadaslar varsa yada ekran kartlarindan anlayan biri varsa bana bunlardan hangisinin daha iyi olabilecegini soyleyebilir mi?

• hocam TITAN diyorum amma velakin çok para yav.. düşündürmüyorsa seni titan al 5 sene yarı yolda bırakmaz seni "bence".... direct 12 çıkar zaten o zamana çıkartırlar ona görede bi oyunda falan filan ohooo uzun mesele...

edit:bu da videosuhttp://www.nvidia.com.tr/object/geforce-gtx-titan-tr.html bak gör ona göre al...

benim tavsiyem ise sana "gigabite windforce 4gb gtx 670" vesselam kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezno®a -- 27 Şubat 2013; 0:35:24 >

• Para önemli değilse titan 3X SLI.
    Önemliyse dual-tri fire 7970.

İki kart ta bugünün teknolojisiyle üretildi aşagı yukarı. Biri güncelligini kaybedince digeri de kaybedicek. Bu yüzden bu işleri devamlı takip ediyorsan seni 7 sene götürecek pc toplayamam bugünkü marketten. Sana ancak 4 kart yerine 2 kart al diyebilirim ki sonradan ( 4 yıl sonra mesela) alacagın kart mesela dual hd 9970 olabilsin. Kolay gelsin. =)
  • 8800ultra gıbı zamanının tıtanı dıyebılecegımız bır kart Kasım 2006 da cıkmıstır bugun ısmı gecermı gecmez o yuzden 6-7 sene ısı hayaldir bılgısayar ısınde
    tıtan bıle alsan max3 sene sonra degıstırırsın o kartı
  • Peki sizce GTX680 4GB mi yoksa HD7970 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livingfire

Peki sizce GTX680 4GB mi yoksa HD7970 mi?

Titanı kap gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

quote:

Orijinalden alıntı: Livingfire

Peki sizce GTX680 4GB mi yoksa HD7970 mi?

Titanı kap gel

Titan icin Black Friday i bekliyip ordan aldirmayi dusunuyorum yada cyber monday de iyi bi fiyata duserse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Idarelik Ekran Karti tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Laptop icin TV karti?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sli yapacaksan titan al yapmayacaksan gtx 690 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.