Şimdi Ara

Ekran kartı yanlış takılırsa bilgisayar çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kasamı temizlemek için açtım.ekran kartını falan çıkarttım.şimdi taktım ama bilgisayarım çalışmadı.bir ses dahi gelmiyor hani.amaba yanlış yuvaya mı taktım?iki tane yuva vardı acaba yanlış yere mi taktım?
    anakartım g31m es2l ekran kartı ati 4830
    bir de küçük ihtimal de olsa ekran kartı ve işlemciye termal macunlarını sıktım o biraz taşmış olabilir işlemcidekine baktım taşmamış ekran kartındaki taşmış olsa bir şey olur mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ekran kartı yada ramler tam yerine oturdumu bi kontrol edin

donanımı tamöamen monte ettiğinizden emin olmadan power kablosunu takmayın hasara neden olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

ekran kartı yada ramler tam yerine oturdumu bi kontrol edin

donanımı tamöamen monte ettiğinizden emin olmadan power kablosunu takmayın hasara neden olabilir

hocam az biraz yanık korkusu geldi sanki mesajımı deüzenledim de bir kere daha okuyabilir misiniz.lütfen yardım edin hocam duacınız olurum
  • anakart üzerindeki kabloların hepsini taktığınızdan emil olun

şlemci power kablosunuda takın 4 lü yada 6 lı oması laım işlemcinin yanında olur

eğer bunlara rağmen hala çalışmıyorsa başka power supply ile deneyin

eğer başka power yoksa güç kablolarının hepsini sökün ve yeşil kablo ile siyahlardan herhangi birini kısa devre yapın eğer fan çalışmıyorsa sorun powerda demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

anakart üzerindeki kabloların hepsini taktığınızdan emil olun

şlemci power kablosunuda takın 4 lü yada 6 lı oması laım işlemcinin yanında olur

eğer bunlara rağmen hala çalışmıyorsa başka power supply ile deneyin

eğer başka power yoksa güç kablolarının hepsini sökün ve yeşil kablo ile siyahlardan herhangi birini kısa devre yapın eğer fan çalışmıyorsa sorun powerda demektir

işlemci power kablosu nedır nerdedir hgocam işlemcinin fanına bağlı olan kabloyu taktım ama işlemcinin kablosunu görmedim
  • beyler yardımmmmm
  • Yanık kokusu ramden gelebilir hocam 20ye yakın ram yaktım en az 10 tanesi önce yanık kokusu ile gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SIMDI KARDESIM RAMLARI TERS TAKAMASSIN CUNKU YUVAYA TAM OTURMAZ EKRAN KARTINDA OYLEE DONANIMLARI TERS TAKARSAN ZATEN HEMEN YANAR UNKU STATIK ELEKTIRIGE BILE DUYARLIDIR COKTAN YANARDII DONANIMLARIN
  • hepinize teşekkürler yanık kokusu healde prizden geldi güç kablosunu değiştirince açıldı pc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.