Şimdi Ara

Ekran kartı video belleğini yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşalr ben 3 hafta oldu 4gb zotac gtx 670 aldım ve strateji oyunları felan oynuyorum,şimdi strateji oyunu oynuyorken çok fazla asker almak zorunda kalıyorum ama alıncada ekran kartı belleği 2gb olduğu için yetersiz kalıyor ve benim anlamadığım bu ekran kartının toplam belleğini niye kullanmadığı?8 gb ram ve i5 2500k işlemcim var.

Bu ekran kartı belleğini 4gb ye nasıl çıkarabilirim?Biosdan felan diyenler var ve benim masaüstümde yüklü bios programı var.Bana yükseltme yönetemini analtırmısınız.

• cevap lütfen acil.
  • 5 misafir var ama nedense bir üye bile yok ilginç
  • Masaüstü? Onboard olarak bağlama ekranı direk karta bağla o 2gb yazan şey paylaşımlı olanıdır yani yetmediğinde 2gb takviye yapabilir veya alabilir biostan paylaşımı kapatmak pek işine yaramaz. Fazla asker alma yanına o kadar zorlamaya gerek yok elinin altında intel var çok şey bekleme :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Masaüstü? Onboard olarak bağlama ekranı direk karta bağla o 2gb yazan şey paylaşımlı olanıdır yani yetmediğinde 2gb takviye yapabilir veya alabilir biostan paylaşımı kapatmak pek işine yaramaz. Fazla asker alma yanına o kadar zorlamaya gerek yok elinin altında intel var çok şey bekleme :)

ama 15bin kişide en az 30 40 fps alması gerekirken 5 6 fps alıyor.İnternetde görüyorum 20bin kişilik ordular kasmadan oynuyorlar ve 6870 felan kullanıyorlar.Oc yapayım diyorum ama yanar korkusuyla bulaşmıyorum.
  • İnternette gördüklerinin sistemleri seninle aynı mı peki tamı tamına? O zaman Gamebooster tarzı programlar var onları kullanman iyi olur ise yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkinden 2 kat daha zayıf neredeyse.Gtx 670 1100 liralık bir ekran kartı ve 6850 6870 6950 6970 gibi ekran kartları ise 700 lira ile 200 lira arasında fiyatlarda.Gameboosteri deneyeyim çözüm olmazsa başka birşeyler deneyeceğim.teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.