Şimdi Ara

ekran kartı ve ram soğutma nasıl???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ekran kartımın soğutucu fanı bilgisayar açılmasından itibaren bir kaç dakika gürültü çıkarıyor sonra kendisi susuyor.. çeşitli temizleme işlemleri gerçekleştirdim okuyup üffledim falan tozlarını :)) fakat ses kesilmedi.. benim bu fanı söküp yeni bir fan takma şansım warmı (ekran kartım leadtek fx5700le)

ayrıca ramler içinde soğutucu alacağım bunun için bir marka arayışına girmeli miyim yoksa marka çok önemli değil mi?? teşekkürler saygılar..

• Elbette..Eski fanı sök, götür daha iyisini yada aynısını al, tak. Yalnız güç soketine dikkat et, değişebiliyor modelden modele.
  • teşekkür ederim..
  • aynı sorun bendede var..bi 9550 var onun yuzunden önce 12 lik kasa fanı aldım ses gene var en sonunda baktım ekran kartından geliyor ..bi söktüm 10 dk gecmeden -oyunda- kilitleniyor
    üstüne bi chipset soğutuculardan takıp bi boş pci slotada fan takmak gibi fikrim var ...ama ekran kartının ederi neki ona hracıyacağım paraya değsin die düşünüyorum...
  • benimkinin sesi kesiliyor yaw yağlasam falan düzelirmi acaba hangi yağı kullanacağım tam olarak neresine uygulayacağım?? bilen warmı acaba..
  • selam kardeş şu(http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=1989)ürün fanın sesini kesecektir ben kullanıyorum çok iyi..rem soğutucuya gelince boşver markayı hepsi aynı bakır yada aleminyum sadece görüntüleri farklı ,kasanın içini iyi soğutmadığın sürecede pek işe yaradıklarını düşünmüyorum hayırlı günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: neta

selam kardeş şu(http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=1989)ürün fanın sesini kesecektir ben kullanıyorum çok iyi..rem soğutucuya gelince boşver markayı hepsi aynı bakır yada aleminyum sadece görüntüleri farklı ,kasanın içini iyi soğutmadığın sürecede pek işe yaradıklarını düşünmüyorum hayırlı günler

saol teşekkür ederim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.