Şimdi Ara

Ekran Kartı ve İşlemci Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anki ekran kartım AMD Radeon HD 6670 1 GB, işlemcim ise Intel i3 @550.

Medium-high ayarlarda 40-45 FPS'in altına düşmememi sağlayacak ekran kartı ve işlemci önerilerinizi bekliyorum. Bütçem toplam 800 TL.

• Psu yeterse gtx 950 işini görür. Monitör çözünürlüğünüz ne durumda.? İşlemciyi değiştirmeye gerek.yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Psu yeterse gtx 950 işini görür. Monitör çözünürlüğünüz ne durumda.? İşlemciyi değiştirmeye gerek.yok bence.

GTX 750 TI düşünüyorum. Nedir yorumunuz?
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    750 ti de olur. Ama 950 daha yeni ve iyi. İkiside üzmez.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    950 daha iyidir tabii fakat fiyatı daha yüksek 750 ti'den normal olarak. O fiyat farkına ikinci el daha iyi bir işlemci alayım diyorum. i3 şimdi olmasa da bir ya da iki yıl sonra sorun çıkarmaya başlayacak çünkü.
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    Ben ilerde değiştirirsin dite düşündüm. O zaman 750 alıp işlemciyi yükseltmen tabikide daha iyi olur.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    i5 4570T hakkındaki görüşünüz nedir? İkinci el düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

i5 4570T hakkındaki görüşünüz nedir? İkinci el düşünüyorum.

O işlemci büyük ihtimalle anakartınla uyumlu değil kardeşim.. anakartını ve sistemini yazabilirsen uygun parçalar önerebilirim sana..
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    P7H55 Intel H55
  • quote:

P7H55 Intel H55

Evet, tahmin ettiğim gibi elindeki işlemci ile almak istediğin işlemcinin soketleri farklı yapıda.. elindeki işlemci soket 1156 ve daha eski, i5 4570T ise soket 1150 yapıda ve daha yeni bir ürün.. kısaca ya anakartını değiştireceksin i5 4570T almak için, ya da elindeki anakarta uygun i5 650 gibi bir model seçeceksin işlemci olarak..
    Peki bu model beklentilerimi karşılar mı FPS konusunda?
  • quote:

Peki bu model beklentilerimi karşılar mı FPS konusunda?

Evet, karşılar.. çünkü hem daha yeni bir işlemci, hem dört çekirdekli bir model, hem de daha güçlü.. Yalnız T değil normal i5 4570 modelini almalısın.. T versiyonu düşük güç tüketimine yönelik tasarlandığı için performansı daha düşüktür normal i5 4570 modeline göre.. Bu da karşılaştırması:http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4570T-vs-Intel-Core-i5-4570

Teşekkürler cevabınız için fakat anakartı değiştirmemem ihtimali dahilini sormuştum.
  • quote:

Teşekkürler cevabınız için fakat anakartı değiştirmemem ihtimali dahilini sormuştum.

Anakartını değiştirmeden yeni nesil bir işlemci takıp kullanamazsın kardeşim.. soketler uymuyor.. teknik olarak da çok fark var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.