Şimdi Ara

ekran kartı ve açmayan oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 2009 senesinde pc mi yenilemiştim evet maalesef baya eski . O zamanlar agp olan ana kartım ve onların çok pahalı olması sebebiyle pc nin her şeyini değiştirmiştim .
    O zamanlar Cod un ilk oyunları ve Knight online falan oynuyordum .

    Geçtiğimiz bir kaç sene önce Street fighter 4 ultra falan rahatça oynuyordum , hatta ekran kartının oyun oynatmakla ilgili puan verdiği yerde mükemmel diye işaretlenmiş.
    Sorunlar bundan yaklaşık 1-2 sene önce başladı Nvidia ya gelen 3d yada gölgelendirmelerle ilgili yapmam gereken güncellemeyi yaptıktan sonra maalesef her şey yavaş yavaş kararmaya kasmaya ve oynatmamaya başladı. Kendi elleri ile sırf sf oynamak için stick yapan ben oyunu bile sildim zamanla sinirden .

    Xboxla geçiştirdiğim oyun keyfim bu günlerde başlayan knight online isteğiyle aynı sorunlarla yeniden uğraşmama vesile oldu.

    Bir arkadaşın acaba sizin anakartın onboard ekran kartını kullanıyor olabilir mi diye sordu. Ve biostan falan bakınca tam emin olmasak da sanırım ilk tercih hep ekran kartımız ama saçma sapan knight online da bile oynatmama sorunu yaşıyoruz.

    Acaba ekran kartımız artık hiç çalışmıyor yada bozulmuşmudur diye düşünmekteyiz ama pc onunla ilgili bir sorun görmüyor.
    Fazla para harcamadan belki ekran kartı değiştirebilirim bu nedenle bu sisteme uyacak 250 -300 tl seviyelerini geçmeyecek bir yatırım düşünebilirim . eğer tavsiye edeceğiniz başka bir ekran kartı varsa bu önerilerinizi bekliyorum .
    ama en çok şimdiki sistemde yaşadığım problemin ne olduğunu bulmak ve bunu çözümlemek isterim .

    Eskiden bir elektronik markette çalışıyordum ama insan evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra nasıl uzaklaşmışsam bu konuda odun gibi bir adam olmuşum ^^ yardımınıza muhtaç ve müteşekkir olarak önerilerinizi beklemekteyim . iyi bayramlar ekran kartı ve açmayan oyunlar







  • yapmayın arkadaşlar bu kadarmı umutsuz durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.