Şimdi Ara

Ekran kartı uyumu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi aksamlar arkadaslar benim anakartım şu model

INTEL D102GGC2L ATIRX200 DDR2 SES+VGA+LAN+SATA 16X
    Yonga: ATI Radeon Xpress 200 Chipset
    İşlemci Desteği: Intel LGA775 Celeron, P4 5xx, 6xx, 820-830 (Dual core 8xx için bios update gerekebilir)
    Bellek Desteği: DDR2 533 MHz ve DDR2 400 MHz
    IDE Sürücü: 2 x IDE
    SATA Sürücü: 4 x SATA
    Tümleşik Ekran Kartı: Entegre ATI Radeon X300 tabanlı grafik
    Tümleşik Ses Kartı: Realtek ALC883 audio codec kullanan Yüksek Tanımlı Ses alt sistemi
    Tümleşik Ağ Kartı: Realtek 8101L LAN adaptör cihazı kullanan 10/100 Mbit/san LAN alt sistemi
    Tümleşik Çıkışlar: 8 x USB, 1 x seri, 1 x paralel
    PCI Kart Yuvası: 2 x PCI Express 1x, 2 x PCI
    Ekran Kartı Yuvası: 1 x PCI Express 16x
    Yapı Standartı: microATX

güç kaynağım 400 w
    işlemcim pentium 4 3,06 ghz

almak istedigim kart ise su

Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT220
    VGA Slot PCI Express 2.0
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB
    Bellek Tipi GDDR 3
    Bellek Hızı 1024Mhz
    Bellek Arayüzü 128 Bit
    Çekirdek Hızı 625Mhz
    Bağlantı Özellikleri DVI, HDMI, VGA

anakartıma uyumlu mudur bir sorun olur mu alsam bütcem 100-200 arası ekran kartı önerir misnz oynadıgım oyunlar lol minecraft point metin2 gibi cok agır oyunlar deil yardımcı olursanz sevinirim drr2 2gb 400 mhz ram im var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeank -- 12 Şubat 2014; 18:16:36 >

• sistemin cok eski guncel kart takilmaz o sisteme.istedigin kart gt220 pcie 2.0 ise yazdigin gibi o zaman sorun cikmaz uyum konusunda.
  • msı gt220 1 gb drr3 128 bit ekran kartını alsam takabilir miyim bi sorun olmaz demi peki lol falan o oyunlarda very low da kasma yasar mıyım
  • ekran kartı ddr3 benm bellek özelliklernde drr2 yazıyo orda sorun olur mu bu yani kartı alsam taksam sistemime zarar verir mi yardımcı olursanz sevinirim
  • ekran karti rami ile sistem raminin alakasi yoktur ddr2 sisteme ddr3 ekran karti takabilirsin.lol oynamadigim icin bilemiyorum ama low'da oynaman lazim.
  • Tesekkürler :)
  • 2 nci el 3870 veya 4850 tarzı bişi takabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ekran kartı seçimi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pcı express x16 girişine pcı 3.0 uyumlu ekran kartı taksak sorun olur mu peki
  • verilen özelliklerde ve o yeni ekran kartı ile hangi oyunları kasma olmadan oynatabilirm
  • mkeank M kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar .

LoL de GT 220 ile arkadaşım , 1360x768 Çözünürlükte Anti kapalı yüksek kalitede 30 fps alıyor . E7500 & 3 Gb ram i var :) Metin 2 çok iyi oynatıyor sadece ch1 sorunlu bu oyunları oynatıyor GT 220 , çok da kötü kart değil ben de kullandım daha sonra değiştirdim GTA 4 de 1360x768 çözünürlük yüksek kalitede 25 fps vermişti GT 220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun Efendi -- 14 Şubat 2014; 18:17:42 >
  • tesekkürler :) very low da 60 70 fps alrm heralde
    yok artık çok düşük diye bi kalite yeni mi çıktı

O kart kötü değil pek , tabi kullanım amacına göre değişir milletin '' Kötü , çöp , işe yaramaz '' demesine bakmayınız bütçenize uygun ne ise onu alınız rekabet yapmayınız bana göre
  • very low var işte orda kac fps e alırım :D zaten bu kart bana göre ideal
    very low u bilemem 50-60 olabilir :D
  • tesekkürler :) önerilen ekran kartı varsa bu sisteme göre link atabilir msnz
    Bütçe söyler misiniz .
  • 100 - 200 arası bide anakartıma uygun işlemci söyler msiinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeank

100 - 200 arası bide anakartıma uygun işlemci söyler msiinz

anakartin icin sifir islemci bulamazsin artik.ikinci elde araman lazim.ne modeller araman lazim su programi kur mainboard kismindan anakartin tam modelini yaz destekledigi islemcileri yazayim.

http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.68-setup-en.exe
  • INTEL Corporation dc102ggc
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.