Şimdi Ara

Ekran kartı testi için program önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu işte yeniyim :) (donanım sektöründe eskiden vardım 2003 e kadar yani elimden bu işler gelir :) ) elimde 2 sistem 2 ekran kartı var sparkle 8600 gt ve palit hd2600xt var bunları ayrıntılı olarak teste tabi tutmak istiyorum. Hangi programları kulanmamı önerirsiniz. Siz olsaydınız neleri kullanırdınız yada.
    1. sistem.
    Amd 3800 x2
    Asus m2n nf430
    2 gb 667 kingston ram
    dvd rec
    250 gb 8mb sata seag.disk
    skystar2 uydu kartı var

2. sistem
    c2dou 6550 1133 mhz
    intel d35 board
    4gb (4*1) kingston 667 ram
    dvd rec
    320 gb 16mb seag sata disk

sanırım bunlar hangi programları rahatlıkla kullanabileceğim konusunda size bilgi verir.

Amacım herkese faydalı olabilecek kuulanı tabanlı bir test. Yardımlarınızı bekliyorum

• 3dmark'ın alayı (2001, 2003, 2005, 2006)
  • 2. sistemle, kartları ayrı ayrı test etsen dadından yenmez. daha forumda görmedim, ikisinin karşılaştırmalı testini.

edit: 3dmark a ek olarak

fear, doom3, half-life2, oblivion, cmr dirt gibi oyunlardaki fps değerlerini kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEO MD -- 24 Temmuz 2007; 1:46:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo1999

2. sistemle, kartları ayrı ayrı test etsen dadından yenmez. daha forumda görmedim, ikisinin karşılaştırmalı testini.

edit: 3dmark a ek olarak

fear, doom3, half-life2, oblivion, cmr dirt gibi oyunlardaki fps değerlerini kullanabilirsin

Bence de 3d mark testlerinden çok oyun içi testleri yapabilirsen daha iyi olur..
  • stalker dene
    en zorlayıcı directx9 oyunu olacek diyolardı
    oldu mu bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.