Şimdi Ara

ekran kartı teknik yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    intel i7 950 3.07 işlemci
    X58AGD65 anakart
    10 gb ram
    1 gb atı radeon hd5770 ekran kartım var gddr5

bu bilgisayara iyi bir ekran kartı almak istiyorum sizce alacağım bu ekran kartı bu sistem için mantıklı olurmu

MSI GAMING X Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4G 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı GTX 1050 TI GAMING X 4Ghttp://www.hepsiburada.com/msi-gaming-x-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4g-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1050-ti-gaming-x-4g-p-HBV0000023AGL?magaza=Tekramarket

yani bu sistem için alacağım bu ekran kartı gereksizmi olur veya uyumluluk sorunu olurmu

• Konuyu yanlış yere açmışsın. Dahili bileşen yerine açarsan darboğaz olup olmadığını daha iyi bilenler yardım edebilir.

Benim düşüncem, o işlemci o kartta darboğaz yapar. O çok güçlü bir kart. Ve o kartı alsan bile tam performansta kullanamazsın.paran boşa gider. İşlemciyide yükseltmen gerekir.
  • peki işlemciyi bu anakartta maksimum nereye çekebilirim yeni nesil işlemci anakarta uyarmı veya hangisini tavsiye edersiniz veya bu ekran kartıyla çalışma sorunu olurmu performans anlamında
    Gigabyte Nvidia GeForce GTX 750 Ti 2GB 128Bit GDDR5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asporimli -- 23 Mayıs 2017; 21:33:9 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.