Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi lütfen acil lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi aksamlar .. şuan bi ekran kartı arıyorum bi ekran kartı söliyecem sadece iyi kötü süper derece olarak söleyin yani rahat rahat tüm oyunları kaldırır gelekceki oyunlarıda rahat oynarsın diyebilceginis bi ekran kartımı lütfen söleyin baska kartı sunmayın sadece dedigim karta bi bakın söleyin lütfen ...

Zotac Nvidia Geforce 560 Gtx 1gb 256 bit ??

İçim ürperiyor ya beyni yoksa
    "Vergi gelmeden almak lazım. Ne vergisi gelir bilmiyorum ama geleceğini garanti edebilirim." ünlü filozof samsunum55
  • :) para mühim deil sen nediosun güzel bi ekran kartımı
    "Vergi gelmeden almak lazım. Ne vergisi gelir bilmiyorum ama geleceğini garanti edebilirim." ünlü filozof samsunum55
  • paranın alabileceği en iyi birkaç ekran kartından biri.ama sen bunu duymak istiyorsun heralde.al bakalım... iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi iyi
    İçim ürperiyor ya beyni yoksa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil TV Tavsiyesi Lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Ekran sorunu yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer Owerclock yapıcaksan bu kartı alhttp://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37080_MSI_N560GTX-Ti_Twin_Frozr_II_OC__GTX_560_Ti__1GB__256Bit__GDDR5__Ekran_Karti.html yapmayacaksan default olarak pek birşey sunmuyor

Önerim bu kart olur--http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/vtx3d-ati-hd6950-2gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html 536 lira (modlarsın güle güle kullanırsın)
    Ryzen 7 5700x BF 2330PGS 4.8 ghz 1.300v || Gigabyte B550 Aorus Pro Ac || Team T-Force Xtreem argb 2x8gb 3600mhz cl16 || Sapphire RX7600 Pulse|| || Kingston Fury Renegade 1TB 7300/6000MB/s || Xpg sx8200 pro 256gb || James Donkey JD960 || Deepcool AK620 Dark Zero Air Cooler || Seasonic M12 II Bronze Evo Edition 620W || Deepcool Ch560 Mesh || Logitech g213 prodigy || Logitech g102 prodigy || Logitech z625 200rms 400w peak || Acer VG240Y 144hz 1ms|| OnePlus 9 Pro 12/256gb 5G||

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.