Bildirim
EKRAN KARTI TAVSİYESİ ACİL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GTX 1050 ti
_____________________________ -
600 tl ye nerden bulabilirim acaba? _____________________________ -
o bütçeye en yakın bu var:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1050-ti-gddr5-4gb-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti-26341.html _____________________________ Asus N53SV-SX077V || General Mobile 9 Pro || Samsung Ue40h6470 Smart TV || Linksys X6200 /// Amd Ryzen 2600 + XFX Radeon RX 5500XT 8GB + Gigabyte B450M S2H + WD SN550 500 GB + Seagate Barracuda 2 TB + 2x Hyperx Fury 3200 Mhz 16GB + Dark Guardian Kasa + FSP-600AHBC-600W PSU -
gtx 1050 alsam çok fark olur mu? sonuçta işlemcim eski _____________________________ -
fark olur ama %10 seviyesinde. bütçeniz 1050'ye yetiyorsa sırıtmaz yani.
bütçenizi zorlayabilirseniz 1050ti mini de güzel bir alternatif olabilir,
633 tl:https://www.itopya.com/Zotac-GeForce-GTX1050-Ti-Mini-4GB-GDDR5-128Bit-DX12-Ekran-Karti-ZT-P10510A-10L/_____________________________ Asus N53SV-SX077V || General Mobile 9 Pro || Samsung Ue40h6470 Smart TV || Linksys X6200 /// Amd Ryzen 2600 + XFX Radeon RX 5500XT 8GB + Gigabyte B450M S2H + WD SN550 500 GB + Seagate Barracuda 2 TB + 2x Hyperx Fury 3200 Mhz 16GB + Dark Guardian Kasa + FSP-600AHBC-600W PSU -
quote:
Orijinalden alıntı: dokuzkuyruklu-_-
600 tl ye nerden bulabilirim acaba?
internette nanokatolog diye bir sit 590a satıyor ama güvenemedim, 650 ye zorlarsan diğer mağazalarda bulursun , eğer bütçeyi aşıyorsa gtx 1050 mantıklı seçim
msi gaming 1050 için ne düşünüyorsunuz? dikkatimi çeken bi durum var diğer kartlardan ayıran msi gamingde 6 pin harici giriş varken aynı fiyat seviyesindeki diğer kartlarda yok. Bu bi fark yaratır mı acaba? bu arada psu yeterli _____________________________ -
Nanokatalog guvenilir bir site. Eski bir islemcin var. Mutlaka 4 gb bellekli kart al ki darbogaz olursa gpuya yuklenirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
msi gaming gtx 1050 aldım arkadaşlar 600 tlye performansı iyi gibi. Daha fanları dönmedi bile
böylece anakartta serin kalıyor. Önceden 40-45 C masaüstü sıcaklık olurdu artık 30-35 C arası oyunlardada fazla ısınmadığı için baya stabil oldu sistemim. Herkese öneririm msi gaming serisini
ben de o işlemciyle 6850 ye darboğaz yaptıydı hey gidi günler _____________________________ Başka biri olsaydım keşke başka bi yaşam başka bi yüz belki zengin biri olurdum.yakışıklı falan.öle insanlar var bide benim gibiler.garip niye onlar onlarda biz yine biz olmak zorunda kalıyoruz.buna karar veren ne........ (Ben ukrayna polonya sınırını geçip susaştığım için polon ya daki evinden birinden su isteyip sonra su veren kişinin ihbarı sonrası yakalanıp sınır dışı edilen birisiyimm belki dünyadaki en şanssız kişiyim ) -
İkinci ele yönelmelisin f/p açısından gtx960 tarzı bir kart olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn: mahud61
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler