Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: [KING]ByNostra

quote:

Orijinalden alıntı: By_Forex

HD 4850 alabilirsin.

Anakarta Süper Uyar Sende Haklısın.

Teşekkür ederim.
  • Üstad acemi olduğum için tam anlayamıyorum kusura bakma..hd 4850 yazınca msi da geliyor ati de geliyor ayrıca agp slotlu değil sanırım varsa eğer daha açıklayıcı yazar ya da link atar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozike -- 19 Eylül 2012; 22:01:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shelton1392

quote:

Orijinalden alıntı: ozike

Üstad peki agp kart alırsam, agp kartlarda 1 gb falan olursa alayım mı yoksa en son gönderdiğin 512 mb ati daha mı iyidir.Birde bazı ekran kartlarında 64 bit yazıyor bazılarında 128 bit bunlar neyi ifade ediyor.

Agp ekran kartlarında 1 gb lıkta bulursun ama pcı-e slotlara göre performansı daha düşüktür.

http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/sapphire/radeon-hd3650-1gb-128bit-ddr2-agp-p77062408/

http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/his/radeon-hd4670-1gb-128bit-ddr3-agp-p38495815/ozellikler.html

Bide agp ekran kartlarının üretimi yapılmıyor yanlış hatırlamıyorsam.Yani yukarıdaki ekran kartlarından birini alırsan ileride yükseltme şansın olmaz .Artık pcı-e slotlu ekran kartları üretiliyor.

Bit veri yolu genişliğini gösteriyor.Rakam ne kadar yüksekse veri yolu genişliği o kadar büyük olur.

Tamam çok teşekkürler son bir soru :) sence anakart,ram,işlemci,ekran kartı dörtlüsüne mi para harcayayım yoksa ekran kartı mı alayım birtek..İleride iyi bir sisteme yatırım yapacağım büyük ihtimalle.Ama bu da iş görsün istiyorum ofiste kullanılmak üzere bir kenar da dursun istiyorum

• quote:

Üstad acemi olduğum için tam anlayamıyorum kusura bakma..hd 4850 yazınca msi da geliyor ati de geliyor ayrıca agp slotlu değil sanırım varsa eğer daha açıklayıcı yazar ya da link atar mısın?

adam dalga geçmiş zaten agp si mi var 4850'in.
    zaten üretim durdu 2. el bulabilirsin yada stoklarda kaldıysa.
    3850 alabilirsen al derim en iyilerinden biri odur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shelton1392

quote:

Üstad peki agp kart alırsam, agp kartlarda 1 gb falan olursa alayım mı yoksa en son gönderdiğin 512 mb ati daha mı iyidir.Birde bazı ekran kartlarında 64 bit yazıyor bazılarında 128 bit bunlar neyi ifade ediyor.

Agp ekran kartlarında 1 gb lıkta bulursun ama pcı-e slotlara göre performansı daha düşüktür.

http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/sapphire/radeon-hd3650-1gb-128bit-ddr2-agp-p77062408/

http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/his/radeon-hd4670-1gb-128bit-ddr3-agp-p38495815/ozellikler.html

Bide agp ekran kartlarının üretimi yapılmıyor yanlış hatırlamıyorsam.Yani yukarıdaki ekran kartlarından birini alırsan ileride yükseltme şansın olmaz .Artık pcı-e slotlu ekran kartları üretiliyor.

Bit veri yolu genişliğini gösteriyor.Rakam ne kadar yüksekse veri yolu genişliği o kadar büyük olur.

Tamam çok teşekkürler son bir soru :) sence anakart,ram,işlemci,ekran kartı dörtlüsüne mi para harcayayım yoksa ekran kartı mı alayım birtek..İleride iyi bir sisteme yatırım yapacağım büyük ihtimalle.Ama bu da iş görsün istiyorum ofiste kullanılmak üzere bir kenar da dursun istiyorum

Tavsiyem yeni pc kur sonra 2.el agp ekran kartı alıp onuda eski bilgisayara takıp o bilgisayarı kenarda tutabilirsin.Ama agp ekran kartı alıp ileriye dönük bilgisayar kuramazsın.Ama senin kararın ister 350-400 seni yarıyolda bırakmayacak bilgisayar kurarsın ister agp ekran kartı alıp eski bilgisayarı güçlendirmeye çalışırsın.

• En mantıklısı masraf etmeden 3850 bulmak temiz 2.el bi sahibinden get ilanlara bak derim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.