Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeğenim için bir ekran kartı alacağız bilgisayarında ekran kartı yok oyunları low detayda oynasada olur oynasında bütçe 200Tl .İşlemci E8400 güç kaynağınıda değiştirmek gerekicek gibi geliyor bana 350W dandik bir psu var üstünde

• en az 500 w br psu alın bulunsun ne olur ne olmaz
    Ama ekran kartı önermeden önce anakartınızın modelini yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz
  • Anakartı MSI'ın bir anakartıda tam modelini bilmiyorum çünkü bilgisayarı ben kullanmıyorum ekran kartı yuvası PCI-E x16 büyük ihtimalle
  • PCI-E x16 ise güzel ozaman 200Tl ye önerim bu olacaktır

Bütçenin sınırlarını zorlayacaksak önerim bu GTS 250 Link

Biraz da para artsın hehehehe malum para saçmıyoruz diyorsanız önerim GT440 Link

• Önerilerinizi not aldım giriş seviyesindeki kartlarda ATI daha başarılı diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum. 6670=165Tl yada 6750=175Tl düşünüyordum sizce nasıl kartlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtremee -- 3 Şubat 2012; 20:17:39 >
  • Aaaa evet pardon bir tek nvidia bakmışım nedense HD 6670 pek önermem açıkçası HD 6750 de GTS 250 ile kafa kafaya diyebiliriz pek fark yoktur.(Yeğeninize iyi bir şeyler alında daha iyi oyun deneyimi yaşasın )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.