Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beni 5 sene idare edicek bi sistem kurucam ekran kartı olarak

Asus Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit DDR5 PCI-E EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Ekran kartı

beni 5 sene idare edermi?

Özellikler

http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/fn:urun-karsilastirma:asus-radeon-hd6950-directcu-ii-2gb-256bit-ddr5-pci-e-eah6950-dcii-2di4s-2gd5-p46462092/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blocket -- 23 Aralık 2011; 20:34:22 >

• dostum o kart seni 5 sene idare eder de sen asıl soru sen O'nu idare edebilecek misin ? 4. senesinde belli ayarlarda ki oyunlarda kassa ona katlanabilecek misin ? Psikolojik olarak buna hazır mısın ? O önemli

AMD'nin yeni nesil kartları geliyor. Eğer böyle uzun vadede bir sistem toplayacaksan en güncelini almaya çalışmakta fayda var. AMD'nin yeni kartları lanse edildi ancak Türkiye'ye gelmeleri biraz zaman alacaktır. Performans ve güç tüketimleri iyi olan bu kartları beklemeni tavsiye ederim.
  • amd nin karlarından başka şu anda piyasada olan kartlardan önerebileceğin varmı?
  • Asla 5 yıl yetsin diye ekran kartı almayın. Herhangi bir ekran kartı alıp 5 yıl değiştirmem deyin ama sakın 5 yıl bana yetsin demeyin. İyi bir kartın efektif ömrü 3 yıldır. 4. yılı görmek 6970 - GTX 580 seviyesindeki bir kart için mümkündür ama 5 hatta 7 yıl ise kanaatkar olmayı gerektirir. Önceki sistemimi 7 yıl kullanmıştım.
  • Peki o zaman 6970 mi alıyım tavsiyeleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blocket -- 24 Aralık 2011; 14:07:56 >
  • bende şü anda Sapphire hd5770 var. ancak değiştirmek istiyorum. 1 veya 2 kademe yüksek bi kart düşünüyorum. b3 sürekli oynıyan birisiyim hiç tatmin olmuyorum kartımdan. tavsiyeniz varmı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HD6950 tavsiye ederim AI3 sanada. Bunların üstü şu an para israfı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

Asla 5 yıl yetsin diye ekran kartı almayın. Herhangi bir ekran kartı alıp 5 yıl değiştirmem deyin ama sakın 5 yıl bana yetsin demeyin. İyi bir kartın efektif ömrü 3 yıldır. 4. yılı görmek 6970 - GTX 580 seviyesindeki bir kart için mümkündür ama 5 hatta 7 yıl ise kanaatkar olmayı gerektirir. Önceki sistemimi 7 yıl kullanmıştım.

Öyle birşey söz konusu değil bu zamana kadar topladığım sistemlerdeki ekran kartı bozulana hiç rastlamadım 5 sene kullandım bi ekran kartını diğerinide 3.5 sene kadar sonra sattım eminim halen kullanıyordur.
    Diğer dedikleriniz doğru 5 yıl değiştirmem diye kart alınmaz o acıdan katılıyorum ama gidipte 1 sene idare etsin diyede kart alınmaz.ortasını Bulmak gerek.

• haklısınız gercekten. tsk ettim. bakalım şü 7000 serisi cıksın da biraz ucuzlama olur belki bu kartlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.