Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Core 2 Duo işlemci
    2Gb Kingston Ddr 2 ram
    300 wattlık bir güç kaynağı

Ve şuan kullandığım Asus Ati EAH2600 ekran kartımı güncellemek istiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz? Bu ddr 5 ekran kartları uyar mı?yada bu ana karta ddr 3 kartlar uyar mı ? Fazla pahalı olmayan ama işimide görecek minimum 128 bitlik ekran kartı istiyorum..Önerilerinizi bekliyorum..Yeni nesil oyunlarda sıkıntı yaratmamasıda lazım :-)

• Yeni nesil oyunlarda sıkıntı istemiyorsan o sistemi yenilemen gerekir. 300 W güç kaynağı başta olmak üzere yetersiz kalır.Alacağın ekran kartı ve bileşenlere göre PSUyu belirlemen gerek.
  • 500 wattlık alıcam yahu onda sıkıntı yokta ekran kartı pci girişli her ekran kartı destekler mi anakartımı?
  • Özellikleri iyi bir kart, yalnız sitesinde Pciexp revizyonu yazmıyor. 1 ise Nvidia 9800 gtx ve bazı 2xx model kartları tavsiye edebilirim. GTX260 kullandığımda sorun çıkarmıştı onun için daha üst kartları Pciexp 2.0 ve üstü ise öneririm.
    Yalnız işlemci ve ram miktarına bakarsak 9800GT veya dengi ATİ ekran kartlarını kullanabilirsin, dengeli olur. Daha üst kartlarda kalan bileşenler performansı frenleyebilir.
  • Saol kardeşim.. Peki ram güncellesem ddr3 r am kaldırıır mı dersin anakart?yoksa ddr yüksek bir ram takviyesi ve ekran kartı frenleme durumu ne olur?
  • 300w psu ya güvenilipte ekran kartı alınmaz yazık olur hele yeni alacaksan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.