Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci:intel pentium Dual Core E5400,bellek hızı:2,7 Ghz,bellek:2GB 1333 Mhz DDR3,Chipset:intel G41 Express,dahili X4500HD ekran kartım var.pes2012 yi kaldıracak ekran kartı tavsiyesi istiyorum.tşk.ler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bütçene göre 1 ini seç, performansları fiyatlarıyla orantılı fakat her 2 side işini görür.

Link : SAPPHIRE HD6670 GDDR3 1GB 128Bit

Link : SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128Bit

• quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

Bütçene göre 1 ini seç, performansları fiyatlarıyla orantılı fakat her 2 side işini görür.

Link : SAPPHIRE HD6670 GDDR3 1GB 128Bit

Link : SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128Bit

İşlemciye O.C yapıp 2 gb daha ram ekletip. HD 6850 alsa daha iyi olmazmıydı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MSSE

o işlemciyle 6850'yi o.c ilede düzgün kullanamaz, kısaca o kart bu işlemciye fuzuli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhanTE

quote:

Orijinalden alıntı: MSSE

o işlemciyle 6850'yi o.c ilede düzgün kullanamaz, kısaca o kart bu işlemciye fuzuli olur.

• arkadaşlar çok teşekkür ederim.bi arkadaş msı hd 4850 ddr3 256 bit + 2gb ddr3 ram öneriyor.acaba uyumlu olur mu.
  • 4850 iyi kart ama eskidi be daha kasmaya gerek yok 6750 al mis gibi kullanırsın gerek yok 4850 ye felan şimdi çok yorum yapılırda 6750 al yoluna bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDRll -- 16 Mart 2012; 18:32:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı TAVSİYE
    6 ay önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4850 dx 11 desteği yok bence arkadaşın dediği gibi ram + 6750 gibi bir tercih yapmanı öneririm
  • peki arkadaşlar ddr3 mü yoksa ddr5 mi almalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn-03

peki arkadaşlar ddr3 mü yoksa ddr5 mi almalıyım.

o işlemciyle kullanıcağın 2 kartı önerdim, GDDR3 veya 5'e gibi 1 duruma takılmana hiç gerek yok, o kartlar'da GDD3 ve 5 kullanımında, aralarında oluşan fiyat farkını asla performans anlamında zaten alamazsın.
  • quote:

peki arkadaşlar ddr3 mü yoksa ddr5 mi almalıyım.

dante nin dediklerini al
  • arkadaşlar önerdiklerinizi p.tesi sipariş gececegim birde benim power supply 300 watt acaba onuda 450 ye yükseltsem mi.çok tşk.ler.
  • quote:

arkadaşlar önerdiklerinizi p.tesi sipariş gececegim birde benim power supply 300 watt acaba onuda 450 ye yükseltsem mi.çok tşk.ler.

O kartlar çok güç tüketen modeller değil, boşuna masraf yapmana gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.