Şimdi Ara

ekran kartı taktıgımda pc acılmıor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yenı ekran kartı aldım sapphire 4870 2 haftadır sorunsuz kullanuodum oyun oynarken ansızın pc kapandı daha acılmadı ekran kartını cıkartınca onboardla sorunsuz calısıo ama ekran kartını taktıgımda 1sn gıbı kısa surelıgını pc elektırık gelıo sonra sessızlıge burunuo
    Anakart Adı MSI 880GM-E41 (MS-7623)
    CPU Türü TripleCore AMD Athlon II X3 445, 2200 MHz (11 x 200)
    4gb ram
    600w power sub

• Ekran kartına elveda de. Garantisi varsa gönder. Oc yapmadıysan bi ihtimal kullanıcı hatası demeden değiştirirler.
  • oc yapmadım ekran kartı ve power abımden aldım 1yıla askın o kullanıodu yanma ıhtımalı olmasından korkuyorum
  • Çok büyük ihtimal yanmış.Onboarda taktığında çalıştığına göre.Elinde başka ekran kartı varsa veya o ekran kartını başka bi pcde deneme şansın varsa dene ama dediğim gibi pek umutlu olma.
  • umut dunyası:D yarın ılk ısım denemek olacak:D
  • Ekran kartını kullanırken hiç sıcaklık değerlerine falan baktınmı ? yüksek ihtimal kondansatör ler falan şişme yapmıştır.
  • evet ekran kartın benimki gibi yanmış gpu ya elveda ama kondansatörler şişmiş olabilir en büyük arıza sebeplerinden biri ha birde abin 1 sene kullandı bişe yok sen 2 haftada kartı nasıl pert ettin anlamadım doğrusu ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka psu ile deneyin sistemi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.