Şimdi Ara

EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BİLGİSAYARA FORMAT ATTIM METİN2 YE GİRİRKEN EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜ YÜKLEMELİSİN DEDİ İLK KEZ FORMAT ATIYORUM NASIL ÖĞRENİCEM NEYİ YÜKLÜYECEGİMİ YARDIM EDERMİSİNZ. EDİT:VİSTA STARTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan123321 -- 13 Eylül 2015; 23:42:23 >

• Aida64 gibi programlarla ekran kartı modelini öğrenebilir sitesinden indirebilirsin.
  • bunda key falan istiyor başka bir şey yokmu
  • Sercan123321 S kullanıcısına yanıt
    programa vs gerek yok, aygıt yöneticisini açın, görüntü bağdaştırıları seçeneğini yanındaki artıya tıklayarak genişletin. orda yazar. muhtemelen 2 tane yazacak, birisi dahili, diğeri ise sürücüsünü kurmanız gereken harici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

programa vs gerek yok, aygıt yöneticisini açın, görüntü bağdaştırıları seçeneğini yanındaki artıya tıklayarak genişletin. orda yazar. muhtemelen 2 tane yazacak, birisi dahili, diğeri ise sürücüsünü kurmanız gereken harici.

bende orda 1 tane yazıyor standart vga bağdaştırıcısı
  • beyler cevpa lütfen
  • Sercan123321 S kullanıcısına yanıt
    öyleyse sadece onboard ekran kartınız olabilir. masaüstümü, laptop mı? masaüstü ise ayrıca bi ekran kartı aldınız mı veya var mı içinde? en garantisi gpu-z veya cpu-z programları ile bi kontrol edin. onlar neler göstericek. eğer bi tane ise de modelini söyler. sadece onboard varsa da modeline göre, anakart markasının sitesinden veya direk ekran kartının markasının sitesinden uygun sürücüyü bulup indirebilirsiniz. hatta cpu-z'nin graphics sekmesinin ve gpu-z ekran görüntülerini atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 14 Eylül 2015; 16:47:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.