merhabalar. bu sorunu bir çok kez açtım foruma konu olarak ancak sonuç alamadım. olayı anlatmaya gerek yok. benim istediğim tek şey şuan ekran kartını satın aldığımda içerisinden çıkan cd deki driveri yüklemek. bunu nasıl bulabilirim? firmadan istesem yollarlarmı? şu anki driver çok fazla sorun çıkartıyor. gece gece yine sinirlendim. teşekkürler.
Ekran kartının official sitesine gir (örn: markası MSI ) orada ine göre bak driverlar var
quote:
Orjinalden alıntı: Impacto
Ekran kartının official sitesine gir (örn: markası MSI ) orada ine göre bak driverlar var
varda en son sürücüyü koymuşlar. bana ilk sürücü lazım güncellenmemiş yani. bu arada ekran kartım sparkle calibre 8600 gt
Sorununuz sizin de tespit ettiğiniz üzere sürücü kaynaklı..
Deneme amaçlı olarak ekran kartınıza ait omega sürücülerini yükleyip kontrol ettiniz? Omega sürücüleri, resmi sürücülerin değiştirilmiş gayriresmi halleridir. Genel olarak daha yüksek performansa yöneliktirler.
www.omegadrivers.net 'den bir indirip denemenizde fayda var. Ayrıca bunu yapmadan önce Driver Cleaner'ı indirip varolan sürücüleri kaldırdıktan sonra, Sistemde kalan kalıntılarını da Driver Cleaner ile iyice temizleyin.
Sorununuz sizin de tespit ettiğiniz üzere sürücü kaynaklı..
Deneme amaçlı olarak ekran kartınıza ait omega sürücülerini yükleyip kontrol ettiniz? Omega sürücüleri, resmi sürücülerin değiştirilmiş gayriresmi halleridir. Genel olarak daha yüksek performansa yöneliktirler.
www.omegadrivers.net 'den bir indirip denemenizde fayda var. Ayrıca bunu yapmadan önce Driver Cleaner'ı indirip varolan sürücüleri kaldırdıktan sonra, Sistemde kalan kalıntılarını da Driver Cleaner ile iyice temizleyin.