Şimdi Ara

Ekran Kartı Standart Vga?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Forumda yeniyim. Sırf bu sorun için. Arkadaşlar öncelikle sorunumu belirteyim. Geçenlerde 2-3 tane online oyun indirdim. Son Destan, Drift City ve birkaç oyun. Evet, oyunları sorunsuz bir şekilde indirdim. Oyunların hepsinde, açılması için ikon a bastıktan sonra yükleme falan oldu. Sonra 3d vision, directx vs. garip sorunlar verdi. Bazı web sitelerinde açıklamalar falan filan var. Ekran kartına filan bakın diyolar. Bilgisayarım>Özellikler>Aygıt Yöneticisi>Ekran Bağdaştırıcısı'ndaki Nvidia,Ati falan ne varsa güncelleyin gibi şeyler diyorlar. Ama benimkisi Standard Vga yazıyor anlamadım? Arkadaşlar ekran kartımın ne olduğunu da bilmiyorum hiçbir şey bilmiyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin?

• ekran kartın sanırım on board vga'ya bağlı o porttan oynayabileceğin oyun sayısı çok az tabi bilgisayar 2010-2011 model değilse
  • Öncelikle foruma hoşgeldin :)
    Başlat/çalıştır/dxdiag yaz,ve üstteki butonlardan Ekran yazan butona gel.
    Oradan ekran kartının markasını ve modelini öğrendikten sonra ekran kartı markanın sitesine gir,en güncel sürücüyü indir,kur.Sonra bir daha dene.
  • @cemal, bilgisayar 2008 model asus leptop :)

@BeyinPremium Teşekkür ederim abi :)
    Abi ekran yazan butona geldim ekran kartı markası demiyo ama Yonga Türü: ATI ATOMBIOS diyo. Ekran kartım ATI mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbarismert

@cemal, bilgisayar 2008 model asus leptop :)

@BeyinPremium Teşekkür ederim abi :)
    Abi ekran yazan butona geldim ekran kartı markası demiyo ama Yonga Türü: ATI ATOMBIOS diyo. Ekran kartım ATI mi?

Evet ekran kartın ATI. Yonga türü'nün altında ''adı,modeli'' gibi bir kısım olması gerekiyor ?
  • Siz en iyisi gpu-z adlı programı indirin oradan bakın.
  • laptopun marka ve modelini yazarsan ekran kartının ne olduğunu öğrenebiliriz.
  • Ekran karti modelim ATI ATOMBIOS RADEON X2300 yaziyor. Surucu falan hepsini indirdim windows 7 olarak falan . Yok hicbi ise yaramadi :/

edit: laptop asus f5vl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynştayn Terk -- 10 Ağustos 2011; 14:40:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.