Şimdi Ara

Ekran kartı sorunum(Nvidia Fx 5500)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-5 gün önce benim külüstürün 128 MB DDR Ati Radeon 9200 ekran kartını arkadaşımdan aldığım Nvidia Fx 5500 ile değiştirdim.256 mb olmasına ramen çok bir fark göremedim fakat yinede kullanmaya devam ettim.Bu arada benim ekran kartını da başka bir arkadaşa verdim.Kart sorunsuz çalışırken dün birden oyun oynadığım sırada birden ekran dondu ve mecburen reset atmak zorunda kaldım.Bilgisayar açıldığında ise Windows logosundan sonra ekran kararmaya ve hep öle siyah kalmaya başladı.Güvenli kipte bilgisayarı açıp driverını sildim tekrar yükledim, sistemi önceki bir tarihe geri yükledim vs.. ne yaptıysam işe yaramadı.Bir ara driver yüklü değilken windows açıldı ama driverını yükleyince tekrar aynı sorunla karşılaştım.Kartı çıkardım bi güzel temizledim üfledim falan ama hiç bir değişiklik olmadı.Bugün format atmaya karar verdim ve attım.Formattan sonra ilk açılışta bile windows açılmadı bu sefer.Windows xp logosu çıkıyor yüklüyor ve siyah ekran, monitorün ışığı turuncuya dönüyor sanki bilgisayar kapanmış gibi,1 dk öle bekliyor ve bilgisayar tekrar reset atıyor kendi kendine.

Evet sorunumu elimden geldiğince açık yazmaya çalıştım.Umarım donanımsal bir sorun yoktur ama sanırım öle gözüküyor yine de yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.Herkese teşekkürler.

Not: Bu kartım bozuksa eğer piyasada benim ana kartıma uygun ekran kartları hala varmı acaba?Varsa ekonomik önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azah -- 9 Mart 2009; 19:00:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ve Intel ekran kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.