Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım bozuldu bilgisayarcıya götürdüm. Ekran kartı yanmış dedi. Sonra ekran kartını sökmüş monitöre giden kablonun girişini falan direk işlemciye bağlamış.Görüntü kablo girişini işlemciye yerleştirmiş. Ben şimdi ekran kartı almak istiyorum ama kartı nasıl takacağım hakkında bilgim yok. Ekran kartını takınca iki tane görüntü kablosu girişi olacak. Ne yapmam gerek acil yardıma ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartı takmak basit aslında. ilk başta eski yanmış olan ekran kartınızla antreman yapın korkunuzu yenin. ben de yeni aldığımda neredeyse 10 dakika uğraştım anakarttan bi parça kırmamak için. genelde anakartın ekran kartı giriş yerinde bi çengel tarzı bir şey olur. kimisi yukarı kalkar kimisini sağa doğru itersin kimisini farklı bir şey yaparsın. onu bulmaya çalış. onu bulunca gerisi kolay zaten üst üste getirmeye çalış yuvayı. hafif bastır oturuyor kendisi.

diğer görüntü kablosu dediğin olay da eskisi gibi olacak. kartı takınca kartın girişine bağlayacaksın diğeri açık kalsa sorun olmaz. koruyucu varsa takarsın ama oraya toz falan girmesin diye. daha sağlıklı olur
  • Teşekkür ederim bi sorun olmaz demi anlattığına göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.