Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımın ekranı ansızın siyaha düştü ve bende tabiki reset attım fakat resetle düzelmedi birkaç çalıştırma sonrası ekran hala siyah kalıyordu . bende ertesi gün öğle saatlerinde bir bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarcı bana 1 saat çalıştırdığını görüntünün geldiğini daha sonrasında reset attıgında ekranın gelmediğini söyledi ve ÇİP Arızası oldugunu söyledi . fakat arkadaşlarım bunun cip olmasınını mantıksız olacagını cip ise ekranın bir daha gelmemesi gerektiğini söylediler . bende geçtiğimiz cuma günü bir bursada tanıdık bilgisayarcıya gönderdim yarın eline geçecek ve bakacak detaylı şekilde .

Sorum Şu . : Sizce de Sorun çiptemidir bu kadar basit bir şekilde ve incelemeden çip demesi doğrumu . ( 1 Haftadır Evde Voltajlar Düşüp Yükseliyordu . )

Ekran Kartım GTX 980 TI 6GB :( Lütfen Yardım Edin Teşekkürler Şimdiden Görüşleriniz Ve Yorumlarınız için

• çip derken hangi çipden bahsetti acaba ?

şakaydı adam resmen seni yemeye çalışmış.
    voltaj düşüp yükselirse psu sisteme gerekli voltajı veremez ve kaliteli bi psu ise korumaya geçer.
    yada voltaj yetmediği için sistemi açmaz.

elektriğin düzgün geldiği bi yerde dene yine sorun görürsen başka bi donanımdan kaynaklıdır.
  • Aynen bende böyle düşünüyorum ayrıca adam hiçbir bilgisayarda denemedi ve hiçbirşeye bakmadı direk cip dedi geçti bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.