arkadaşlar ekran kartımla alakalı bir sorun var ne yaptıysam ne ettiysem düzeltemedim.sorun kısaca ekran kartı işlevini yerine getirmiyor. aygıt yöneticisine girdiğimde; Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor. (Kod 12) Bu aygıtı kullanmak istiyorsanız bu sistemdeki diğer aygıtlardan birini devre dışı bırakmanız gerekecek. gibi şeyler yazıyor aşağıda resimler mevcut zaten. ayrıca aklıma takıldı kart arızalı olsa görüntü gelir mi? veya başka şeylerde arıza olsa böyle bir sorun olabilir mi? (ramlerde arıza olması gibi) yardımlarını esirgemeyenlerden şimdiden allah razı olsun
aygıt yöneticisinde durum böyle dxdiag yazdığımda ekran yerini böyle gösteriyor
sorun belki çakışmalardan kaynaklı olabilir bilemiyorum o yüzden resmini atıyorum
@adriople
İşaretlileri ve ekran kartını kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? ttp://i.hizliresim.com/JY66yQ.png
ÖzgünK
kullanıcısına yanıt
sadece ekran kartını defalarca kaldırdım ama diğerlerini hiç ellemedim. hangilerini kaldırmalıyım?
@adriople
ÖzgünK
kullanıcısına yanıt
kardeşim allah senden razı olsun ya sorunu dediklerin sayesinde halletim :))) adamsın sen :))
quote:
Orijinalden alıntı: adriople
kardeşim allah senden razı olsun ya sorunu dediklerin sayesinde halletim :))) adamsın sen :))
Sevindim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme