Şimdi Ara

ekran kartı sorun ! (sanırım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bilgisayarı daha yeni aldım ama bilg. da klip film gibi videoları izleyemiorum.izlemesine izliom ama video yemyeşil olarak izliorum.Please yardımmm.Ne yapmam gerekli acaba?sürücülerini de bilgisayarcıya yükletmiştim.Ekran kartında mı sorun var acaba :(

bilg. özelliklerim:
    intel E6550 2,33 ghz
    256mb asus eah2600xt ekran kartım
    2 gb dr2 ram

Saygılar

• sadece beLLi bir video da mı oluyor?
    Veya Herzaman mı oluyor?
    Su an aklıma gelen kabloların bağlantı yerleri
  • Evet her videoda oluyor sadece internetteki youtube videoları düzxgün gözüküor nasıl oluyorsa :) ama bilgisayarımın içindeki kendi videolarım berbat bir görüntüye sahip :(
  • kesinlikle driver sorunu driverini uninstal yap yenisini yükle düzelir çoüunlukla nvida ekran kartlarında rastlanan bir sorun

http://support.asus.com/download/download.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 22 Aralık 2007; 3:14:43 >
  • Ya ben karar verdim bu ekran kartını değiştirecem bir de yanında işlemcimi de değiştirmek istiorum.Benim sormak istediğim ekran kartini başa bir marka alacağım ve işlemcimi de E6550 den E6750 ye yükselteceğim.Bunları değiştirdikten sonra format falan atmam mı gerekior bilmiorum da şu an xp yüklü bilgisayarımda.Neler yapmam gerektiğim konusunda yardım ve fikirlerinizi beyan edebilir misiniz?
  • Arkadaşım Bana kalırsa donanım değişikligini yaptıktan sonra format atmayacak olursan eski inf. dosyalarını kullanmaya çalışabilir dolayısıyla bunları tek tek temizlemek mümkün değildir parçalarını değiştirip yeni bir sistem kurman en mantıklısı olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.