Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta once bilgisayarıma format attım ve daha sonra internete giremez oldum... Ethernet kartında sorun var dediler.. Değiştirdim harbiden düzeldi... Ancak ekran kartım Çalısmaz oldu... Bi çalısıyo sonra calısmıyo.. Kafasına göre takılıo.. Suan Anakarta bagladm ekran kartı olmadan calıstırıyorumm... Yardm lütfen.. Ekran kartımda bozuk olsa hiç çalışmaz diye düşünüyorum...

ekran kartının bozuk olması tamamen çalışmaz hale gelmesi demek değildir, böyle yapabilir çalışıp zorlandığında görüntüyü bozabilir görüntüyü yavaş yavaş bozabilir yani bozuk olduğunda birçok farklı durum olabilir, arada bir çalışıyor o zaman kesin bozuk değildir diye düşünme
  • görüntü de hiç bi bozulma olmuyor kardesim... iyice temizledim suan tekrar deniyorum ekran gelmiyor :(
  • görüntüde bozulma başka bir ihtimal, şu durumda da bozuk olabilir olamaz diye birşey yok, ayrıca ekran kartı dışında anakart üzerinde yuvasında da sıkıntı olabilir, öncelikle ekran kartı takılıyken bios ayarlarını default a alıp öyle bir dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ekran Kartı Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    ATI Ekran Kartı Tam Ekran Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.