Şimdi Ara

Ekran kartı son kararı verıcem yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sistem özelliklerin nedir ?
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    intel core i7 6700 8gb ddr3 ram anakart :gigabyte h110m s2 ddr3
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliakrs

intel core i7 6700 8gb ddr3 ram anakart :gigabyte h110m s2 ddr3

işlemciyi o kadar yüksek tutarken neden öyle bir anakart aldınız? sisteminiz çok dengesiz olmuş yerinizde olsam i5 6600 alır kalan paraylada daha iyi bir anakart ve ddr4 ram alırım. herkes bu sistemlere ddr4 ramler için geçiyor zaten ddr3 sizcede anlamsız olmamışmı ?

Ekran kartı gelecek olursak. Aceleniz varsa r9 380 öneririm diğer 2sinden daha performanslıdır. Ama yakında rx 480 çıkacak ve performansı bu 3 karttanda yüksek olacak onu beklemenizi tavsiye ederim.

Amd tarafında sapphire marka almanızı tavsiye ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-oc-2gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 12 Haziran 2016; 14:38:17 >

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    hocam sistem dengesiz evshoptan aldım pc yi ve dengesiz bir sistem benim şuanki ekran kartım şu:https://www.webdenal.com/sapphire-11216-02-20g-r7-240_816463.html?gclid=CjwKEAjwkPS6BRD2ioKR7K245jASJAD1ZqHOiCFLwCAzl2NJR_MqrkCORR_m02J-aqDuR6TlMxHICBoCOBXw_wcB

acaba yeni ekran kartı almak mı fps mi yükseltir yoksa yeni ekran kartım kalsa ve yeni anakart ve ram alsam ddr4 bunlar mı fps min yükselmesinde daha etkili olur pc sistemleri hakkında pek bilgim yok biraz kafam karıştı açıkcası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aliakrs

hocam sistem dengesiz evshoptan aldım pc yi ve dengesiz bir sistem benim şuanki ekran kartım şu:https://www.webdenal.com/sapphire-11216-02-20g-r7-240_816463.html?gclid=CjwKEAjwkPS6BRD2ioKR7K245jASJAD1ZqHOiCFLwCAzl2NJR_MqrkCORR_m02J-aqDuR6TlMxHICBoCOBXw_wcB

acaba yeni ekran kartı almak mı fps mi yükseltir yoksa yeni ekran kartım kalsa ve yeni anakart ve ram alsam ddr4 bunlar mı fps min yükselmesinde daha etkili olur pc sistemleri hakkında pek bilgim yok biraz kafam karıştı açıkcası :)

ekran kartınız çok düşük. keşke foruma konu açsaydınız öyle alsaydınız. fimaların senelerdirki klasik tüketiciyi çekme oyunları: işlemciyi i7 koyar gerisi boş koyar. ekran kartınında belleği yüksek versiyonun seçerki tüketiciler kansın.

ekran kartınızı değiştirmelisiniz. fps oldukça yükselir.

tavsiyem anakart ve ramide değiştirmeniz ddr4 ram ve b150 veya z170 çipsetli bir anakart alırsanız daha iyi olur.

bilgisayarınızın markası caspermi bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 12 Haziran 2016; 16:09:25 >

• olan olmuş artık ekran kartı alacaksın öncelikle

Bütçen buysa 3 link de gtx950 koymuşsun aralarında bir fark yok hepsi gtx950 olarak bakıp ucuz olanı alıcaksın.

skylake işlemcilerde ddr4 ram kullanılması gerekli para olunca anakart ve ramleri de değişmende fayda var. güç kaynağıda sağlam değildir

Bana kalırsa sistemde işe yarayan tek parça işlemci oda oyun oynayana fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Haziran 2016; 16:13:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir hata ettim dediğiniz gibi ilk önce ekran kartını yükselteyim o zaman sonrada ddr4 ram ve anakarta geçerim tavsiyeleriniz için teşşekürler arkadaşlar çok sağolun ama dediğim gibi bu 3 karttan hangisini alsam amd mi gtx950 mi gtx50 ise asus mu nvidia mı gerçekten pek bir bilgim yok o yüzden bu kadar sordum :)
  • aliakrs kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Öncelikle Amd ve nvidia 2 ayrı ana üretici onlar ekran kartının dizaynını ve nasıl olması gerektiğini belirtiyorlar. (yani temeli belirliyorlar) Sonra asus msi gibi firmalar bu dizayn üzerine farklı soğutmalar ekleyip piyasaya sunuyorlar. Yani gtx950 yazdığında bütün kartlar aynı çekirdeğe sahip rengi fan şekli farklı o kadar.

Sana önerilen AMD R9 380 için güç kaynağının etiketini görmemiz şart Çünkü eski kartından daha fazla güç çeker. hazır kasa içinde düzgün güç kaynakları olmaz. R7 240 sadece anakarttan güç alan basit bir kart. Daha yüksek kartlar ekstra beslemeye ihtiyaç duyuyorlar.

Gtx950 az güç tüketiyor ve ufak güç kaynakları ile sorunsuz çıkarma durumu daha düşük. Piyasada fiyatı en uygun bulduğunu alabilirsin.

Kasadaki güç kaynağının marka model bilgisini verebilirsen R9 380 olur mu olmaz mı yazarım.

• r9 380 daha performanslı bir kart.o neden ile almışken onu alırsan ilerde sıkıntı çekmezsin.
  • hazır sistemse 380'i geçtim gtx950'ye yetecek güç kaynağı bile yoktur.
  • 250 watt hocam güç kaynağım ama onu değiştirebilirim kaç wattlık almamı önerirsiniz ?
    Ohoo o 950 ye de yetmezmiş suyunu çıkarmışlar mübarek (minumum 350w ister gtx 950)

380 alacaksan ve mecbur vatandan alacaksan şu işini görür .http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm600-lx-serisi-600w-guc-kaynagi.html?keywords=600w
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok sağol yani 950 değilde 380 al diyorsun son karar mıdır :)
    380 daha iyi bir kart 950 den fakat 4gb modelinin 2 ci eli 600 e kadar düştü yani sıfır almak bana kalırsa mantıklı değil istersen bir miktar bekle uygun fiyatlı (1000 lira altına gelecek ) rx480 gelsin onu alırsın.

yani piyasada sıfır alınacak ( belirli bir bütçenin üzerinde ) 1070 1080 ve rx480 dışında ürün yok benim görüşüm budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Haziran 2016; 19:06:56 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Peki hocam çok sağol önerilerin için. bütcem kısıtlı büyük ihtimal 380 alıcam güç kaynağıda işin içine girdi yoksa dediğin gibi beklerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.