Şimdi Ara

Ekran Kartı + Solidworks !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Solidworks2010 elde etme surecınde yasadıgım sorunlar dan gerıye bir adet kaldı o da Ekran Kartı uyumu(zannediyorum).

* Kartım: ATİ RADEON 4870 ICQ 4 Turbo 1gb,
    Bkz:http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4312

* Sorun: Solid'e girip yenı bir tasarım pencesı acıp plane sectıkten sonra sketch de cızım yapmaya basladıgınız anda arka plan renk degıstırıyor, ekranın altına dogru sadece solıdın arka planı yaklasık 4cm lık sıyah ustu ve altı tamamen grı renk alıyor (bkz: resim1-3),
    2007 de de aynı sorun wardı, 2010 u denedım aynı sorum oldu, ıkısıde SP0 ıdı belırteyım,

*Solıdın sitesinde sadece profesyonel ekran kartlarına destek verılmıs drıver anlamında , firepro, firegl gibi...
    Bkz:http://www.solidworks.com/sw/support...rdtesting.html

**Beyler cok ama cok acil yardıma ıhtiyacım var, hayat memat derlerya ondan,
    Tesekkürler şimdiden, bekliyorum yorumlarınızı,yardımlarınızı,**
    İyi aksamalr.

Ekran görüntüleri:
    Bkz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 30 Ekim 2009; 20:37:51 >

• Birden çok sebebi olabilir. Kırık kullanıyorsan, farklı bir kırık sürümü dene. Ama en çok hataya neden olan şeyler sonradan yüklenen tema paketleri, roket duck tarzı mac özentisi programlar vs vs. Ve tabi birde vistanın aero su. Bunları kapatıp bir denemeni öneririm.

Profosyonel kart konusuna gelince, solidworks diğer CAD programlarına göre daha az kaynakla yetinebiliyor. Misal Quadro FX 1800 Solidworks de 130fps verirken Pro/Engineer da 60-70fps ile çalışıyor. Yani Geforce yada Radeon lar basit tasarımlar için yeterlidir.
  • Ekran kartında sorun olacağını sanmıyorum ben dandik bi 128 mb ekran kartı kullanıyorum böyle bi sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarion

Birden çok sebebi olabilir. Kırık kullanıyorsan, farklı bir kırık sürümü dene. Ama en çok hataya neden olan şeyler sonradan yüklenen tema paketleri, roket duck tarzı mac özentisi programlar vs vs. Ve tabi birde vistanın aero su. Bunları kapatıp bir denemeni öneririm.

Profosyonel kart konusuna gelince, solidworks diğer CAD programlarına göre daha az kaynakla yetinebiliyor. Misal Quadro FX 1800 Solidworks de 130fps verirken Pro/Engineer da 60-70fps ile çalışıyor. Yani Geforce yada Radeon lar basit tasarımlar için yeterlidir.

Ikı farklı suru mdenedım ancak ıkısınedkı crack de aynı ıdı, 2007-2010 , belkı burda haklısın.
    Aero ve tema yok, bırde formatlı bır sıstemde son Catalyst surumu ıle deneyecegım, bakalım ne olur,

-Tesla-
    Haklısın bende FX5200 lu bır sıstemde denedım hıc bır sorun olmadı, ancak ordakı crack farklı ıdı , sanırım sorun crack de ,

tesekkurler

• Sen programı sil tekrar yükle..
  • Sorun cozulmustur , ayrıntılar tick1988 adlı arkadasımızın baslıgında ;)
    Bkz:
    donanımhaber forum
    SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... » Sayfa 1 - 77
    http://forum.donanimhaber.com/m_35274249/mpage_1/key_//tm.htm#35453028

• Merhaba arkdaşlar. Benim bir sorum olacak sizlere. Aslında uzun hikaye ama kısaca sorayım. Yeni bir bilgisayar toplattım sırf Solidworksün real view modülü açık olsun diye. Şu ekran kartı bu modülü desteklemiyormu acaba? ZOTAC GTX275 896MB DDR3 448BIT DVI 16X DVI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    12 ay önce açıldı
    Ekran Kartı :)
    23 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DESTEKLERDE O KONUYU ARTENİSE Bİ SOR KARDEŞ PM İLE BEN PEK RENDER LARDAN ANLAMAM TEKNİK KISMDAYIM..ÇİZİM KISMINDA.GÖRSELLİKDE PEK YETENEĞİM YOK .....
  • aynı sorun değil ama benzer sorunlar banada olmuştu grafik hataları falan. Ati vpu recoveri etkisiz hale getirince düzelmişti çok garip bi durumdu :S sende bi dene istersen
  • Arkadaşlar 6600gt agp solid çalıştırırmı acil öğrenmem lazım?
  • solid hangi versiyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

solid hangi versiyon?

2008 üstadım
  • arkadaslar selam

lisansli solidworks 2010 var .işletim sistemi ve donanımlar asagidaki gibidir

solid te fx 1800 ile ilgili yapılacak performans ayarları hakkında bilgi verebilecek varmı...render işlemi icin nvidia kontrol paneli üzerindeki ayarlardan bahsediyorum

kısacası bu işletim sistemi ve bu donanımlar ile en en performanslı nasıl bir ayar gerekiyor.

OS Adı Microsoft Windows 7 Ultimate 64 bit TR

Anakart:
    CPU Türü QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 3277 MHz (8 x 410)
    Anakart Adı Gigabyte GA-X48T-DQ6 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394)
    Anakart Çipseti Intel Beachwood X48
    Sistem Belleği 4096 MB (DDR3-1066 DDR3 SDRAM)
    DIMM1: OCZ Gold XTC OCZ3G1600LV2G 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-16 @ 533 MHz) (6-6-6-14 @ 457 MHz) (5-5-5-12 @ 380 MHz)
    DIMM3: OCZ Gold XTC OCZ3G1600LV2G 2 GB DDR3-1066 DDR3 SDRAM (7-7-7-16 @ 533 MHz) (6-6-6-14 @ 457 MHz) (5-5-5-12 @ 380 MHz)
    BIOS Türü Award Modular (04/24/09)
    İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
    İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA Quadro FX 1800 (768 MB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA Quadro FX 1800 (768 MB)
    3D-Hızlandırıcı nVIDIA Quadro FX 1800
    Monitör Samsung SyncMaster 2232BW/2232GW/2232GW Plus/MagicSyncMaster CX2232GW (Digital) [22" LCD] (H9XQ800951)
    Monitör Samsung SyncMaster 226BW/MagicSyncMaster CX226BW (Digital) [22" LCD] (HVCP412388

• slm arkadaşlar ACİL Yardım.solidworks için notebook

donanımhaber forum
    SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... » Sayfa 44 - 77
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99157710

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.