Şimdi Ara

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) (997. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (7 Mobil) - 12 Masaüstü, 7 Mobil
5 sn
67.043
Cevap
78
Favori
1.284.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu
    benim bebişlerin testlerini bekliyorum can

bu sayfada paylaşırsan ss leri sevinirim

2.Kart da tamamdır

1.Resim: Kart 2 boşta def 6970
    2.Resim: Kart 2 975 1375 1.175v 6970 Furmark 30dk 66c
    3.Resim: Kart 2 950 1375 1.175v 6970 3DMark11 X1879
    4.Resim: Kart 2 930 1375 1.175v 6970 BF3 61c
    5.Resim: Kart 2 930 1375 1.175v 6970 BF3 62c vol@2
    6.Resim: Kart 2 930 1375 1.175v 6970 BF3 62c sonrası serin sulara giriş boşta 35c

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :)

1.Karttan farklı olarak ancak 950MHz'de 3DMark11 X aldı o da diğerinden yüksek skor elde etti ki tahminimce catalyst ayarı yüzünden oldu. OC'li olarak 30 dakika Furmark'ta 6 derece daha az ısındı. Bu kart da BF3 testinde 935'te dahi çakıldı max değer olarak iki kart da benim kartım gibi 930 da çakılmadan devam ettiler

CF demiştin Enes, anakartım ikisini de x16 olarak çalıştırır 790FXTA-UD5 fakat malesef ki PSU 550w sıkıntı yaratır bunu denemiyorum bile ama kartlar sorunsuz yani Ankara-Adapazarı yapmış oldular :) Yalnız tek sorunlu bir şey varsa o da AMD ve Driver'larıdır yüklemesi silmesi kullanması hatası her şeyi ayrı bir dert, fan boy olacak kadar kart bile kullanmadın ilk kartım da Nvidia'ydı ama gerçek deneyimleri ATI AMD ile yaşadım. Son 1 ayda şurada okuduklarım ve Poyraz'ın 7970 testleri ve orada yazılanlar yüzünden 1 Nvidia'cı oldum 2 Asus'cu oldum. Son 1 2 ayın özeti bu benim adıma

Edit: Ekstradan istediğin bir şey yok ise senin canavarları kutulayıp kendi hayvanımı takıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 7 Mart 2012; 0:39:24 >

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!

• quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop
    "I noticed that even though the game is set to 60hz, the drivers are polling the monitor and setting it to 100hz"
    "Reverting to 11.9 fixed the issue"

Tercümeye gerek yok degil mi canavar ?
    http://www.radeonpro.info/tr-TR/
    I love Radeon drivers !

Aynen abi gördüm onu tercümeye de gerek yok ben de seviyorum o driverları hem nasıl varyaa bi bilsen Ben linkleri koyayım dedim birileri aratırsa linklere de denk gelsin Bir de acaba ekstra çözüm üreten olur mu dedin radeonpro neymiş bi kurcalayalım Ayrıca driver konusunda sorun yaşadığım bir şey varsa o da AMD'de bir önceki sürümü yüklemek. 3 gün önce bu iş yüzünden format attım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

sedat baba forest gump'a anlatır gibi anlatsana gtx580 kral mı şimdi

Oğuzhan'ım önce şunu sorayım; 580'den şikayetin varmı? Hemen bir soru daha sorayım, 750 TL'den satılırsa eğer bu kart 580 7950/7970 artık o fiyatlara alınır mı? Daha doğrusu distribitörler getirir mi? Bir kaç yere mesaj yazdım yanlış anlayanlar oldu, dedim ki 750 TL'den 7870 satsınlar ve Bf3 HIGH AYRLARDA 580'i geçsin ben alırım dedim. Nerde yanlış yaptım anlamadım valla. Ultrada multi oynamam ben çünkü hala o seviyede kart yok. Ama kesin olan bir şey var beklentilerin üzerinde bir seri oldu gibi görünüyor 7800 serisi.

Uzun bir zaman sonra AMD ilk defa bir iş başardı diyebilirim. Bunun arkasındayım eğer bu testler doğruysa ve bu kart 750 TL olacaksa.

Detaylı bir analiz yapmak gerekirse, kart 850 TL olacaktır, özel soğutmalı modeller 950 TL'yi bulur, Ultrada 580 yine önde olur. Olayı ben şuna benzetiyorum, BF3 6 aydır piyasada daha AMD yeni toparlamaya başlamış ama atı alan Üsküdar'ı geçeli çok oldu. Eski Crysis
    için de benzer durum vardı. Crysis 1'e bakarsan geçen yıl en iyisi 6970 almaktı.
    Gelecekte olacağı söyleyeyim, 7870 6950ve 6970'e göre AMD'nin eleştiri aldığı Skyrim ve BF3 çalışması olmuş, yeni oyunlar çıkınca aradaki makas yine Nvidia leihine açılırsa şaşırmam.
    580'e gelince, testler eski sürücüden alıntı yapılmış. Ayrıca 7870 OC ile güzel iş yapmış ama 580'in de OC potansiyeli malum, fakat sıfır alma zamanı artık geçti.
    Dolayısıyla 2. elde hala 580 kral olarak kalır....

fanboylukla işim olmaz ama nedense nvidia ya sempati duyuyorum artık

Alıntı ile birlikte çıkarılan sonuca ne güldüm

Anlasam ben de güleceğim de, yani forest Gump'ı seyredeli nerdeyse 20 sene olmuştur herhalde. Forest'a birşey anlatmak deyince de aklıma IQ'su %50 olan forest'ın akıllı geçinenlerle olan vaziyeti geliyor. Gerçi o durumda olmak istemezdim. Yani Forest'a birşey anlatmak, veya anlatmaya çalışmak istemezdim
    Bu arada orda ne yazdıysam hepsi gerçekten olur. 7870 şimdi caziptir. 3-5 ay sonra ise ne kadar sıkı oyun çıkarsa yine performans sıkıntısı olur. AMD işte. 6 ay sonra BF3 ve Skyrim için kart yaptı olay bundan ibaret. Ama şuanda başka kart aldıracak oyunda yok.
    GTA V gelince göreceğim ben AMD'yi. BC2 ilk çıktığında Crysis ilk çıktığında Mafia II ilk çıktığında BF3 ilk çıktığında piyasada kim iyiyse o değişmez. AMD de kullanırım Nvidia da. Ama zamanı geldiğinde
    Yani bizim tarafımız her zaman bellidir ama körü körüne değil. Fakat şunu her zaman savunurum. GPU'nun mucidi Nvidia'dır ve PC oyunculuğuna destek verdiği sürece 3-5 aylık ara dönemler haricinde her daim bir adım önde olan da Nvidia'dır.....
    N(Yüksek derecede)Vdia(Görüş).
    6950 2Gb belleğiyle işimi görüyor. ASUS olmayan bir AMD zaten evimden içeri girmezdi. O da sağolsun Ejder Kardeşim, tam vaktinde yetti valla......
    Herkes eskiyi çok konuşur, madalyalık 3 tane kart vardır: AMD/ATI dediğin budur, ötesi yoktur......
    9800pro: 9800Xt'ye modlandğı için efsanedir, ama kartı eline alan çok olmuştur, yinde efsanedir.
    X1950pro, tartışılmaz... XTX olanı da tartışılmaz bir kraldı ve ATı'nın AMD'ye satışı öncesi jübilesiydi
    HD4870
    Belki şimdi iyi bir fiyatla sunarlarsa 7870......

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu
    benim bebişlerin testlerini bekliyorum can

bu sayfada paylaşırsan ss leri sevinirim

2.Kart da tamamdır

1.Resim: Kart 2 boşta def 6970
    2.Resim: Kart 2 975 1375 1.175v 6970 Furmark 30dk 66c
    3.Resim: Kart 2 950 1375 1.175v 6970 3DMark11 X1879
    4.Resim: Kart 2 930 1375 1.175v 6970 BF3 61c
    5.Resim: Kart 2 930 1375 1.175v 6970 BF3 62c vol@2
    6.Resim: Kart 2 930 1375 1.175v 6970 BF3 62c sonrası serin sulara giriş boşta 35c

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :)

1.Karttan farklı olarak ancak 950MHz'de 3DMark11 X aldı o da diğerinden yüksek skor elde etti ki tahminimce catalyst ayarı yüzünden oldu. OC'li olarak 30 dakika Furmark'ta 6 derece daha az ısındı. Bu kart da BF3 testinde 935'te dahi çakıldı max değer olarak iki kart da benim kartım gibi 930 da çakılmadan devam ettiler

CF demiştin Enes, anakartım ikisini de x16 olarak çalıştırır 790FXTA-UD5 fakat malesef ki PSU 550w sıkıntı yaratır bunu denemiyorum bile ama kartlar sorunsuz yani Ankara-Adapazarı yapmış oldular :) Yalnız tek sorunlu bir şey varsa o da AMD ve Driver'larıdır yüklemesi silmesi kullanması hatası her şeyi ayrı bir dert, fan boy olacak kadar kart bile kullanmadın ilk kartım da Nvidia'ydı ama gerçek deneyimleri ATI AMD ile yaşadım. Son 1 ayda şurada okuduklarım ve Poyraz'ın 7970 testleri ve orada yazılanlar yüzünden 1 Nvidia'cı oldum 2 Asus'cu oldum. Son 1 2 ayın özeti bu benim adıma

Edit: Ekstradan istediğin bir şey yok ise senin canavarları kutulayıp kendi hayvanımı takıcam

ya can Allah senden razı olsun yaa sırf bir günün benim kartlar için ayırdın uğraştın teşekkür ederim

artık kartları nasıl hangi ayarlarda kullanacağımı anladım sayende.kartların boştaki ısılarının çok çıkması galiba dediğin gibi benim oda sıcaklığım.o kadar zamanını çalmışım daha ne isteyim başka.kartları tekrar yollabilirsin kargo ile konuştuğumuz şekilde.

dün mng ile ıkı tane haliyle az ağır olan kartları gönderdim sana 11 lira aldılar.teknobiyotiğe haf 922 nın 140 lık fanını gene mng ıle yolladım adam agırlıgı olmayan buyuklugu olmayan seye 13 lıra kargo parası kestı oha dedim sadece.bu mng ne kadar pahalı bir firmadır arkadaş bir fana 13 lira alınır mı

• O değil de fanı yollamayaymışın keşke yenisini alırdın Şaka bir yana yarın sanalpazar kodu ile yollayacağımdan 10TL'yi geçmeyeceğini düşünüyorum, eskişehire tek 6950'yi 6,5TL'ye yollamıştım o kodla, tabii iki kart olunca ikiye katlanmayacaktır

Elimden geleni yaptım Enes içini rahat ettirebildiysek ne mutlu bize, teşekkür ederim iyi dileklerin için :) Sana sağ salim gelsin de şu kartlar, kargodan korktuğum kadar hiç bir şeyden korkmam, ekran kartımı da kargoya mümkünse emanet etmem bence sen de etme bundan sonra pek

Aynen dediğimiz gibi 900 garanti olsun diye 920 / 1375 1.175 iyidir ne ısınır ne çakılır, benim odam nispeten soğuk ondan sıcaklıklar biraz da düşük çıkıyor ama aletin maksimumu 80 derece olur yazın bile yazın kullandığım kartlardan biliyorum aradaki farkı 80'i geçmez bu kart hiç bir şart altında baya iyi soğutması :) Boşa çıkınca da Trixx programından hemen default ayarlara alırsın zaten sıkıntısız kullanırsın canavarları. Ben hep 6970 biosta tutuyorum sıkıntı çıkmıyor sana da o şekilde yolluyorum direk takarsın ellemeden. Bir de 2 numaralı kartı üste tak o daha az ısınıyor çünkü

• eyvallah can sağolasın dediklerini harfiyen uygulayacağım

işte zaman vakit anlamında bir şeyler olsaydı kargo ile uğraşmadan yanına gelip test edip gitmek isterdim neyse kartlar kargodan zarar görmeden gelir inşallah,tekrar sağol

quote:

Oğuzhan'ım önce şunu sorayım; 580'den şikayetin varmı? Hemen bir soru daha sorayım, 750 TL'den satılırsa eğer bu kart 580 7950/7970 artık o fiyatlara alınır mı? Daha doğrusu distribitörler getirir mi? Bir kaç yere mesaj yazdım yanlış anlayanlar oldu, dedim ki 750 TL'den 7870 satsınlar ve Bf3 HIGH AYRLARDA 580'i geçsin ben alırım dedim. Nerde yanlış yaptım anlamadım valla. Ultrada multi oynamam ben çünkü hala o seviyede kart yok. Ama kesin olan bir şey var beklentilerin üzerinde bir seri oldu gibi görünüyor 7800 serisi.

Uzun bir zaman sonra AMD ilk defa bir iş başardı diyebilirim. Bunun arkasındayım eğer bu testler doğruysa ve bu kart 750 TL olacaksa.

Detaylı bir analiz yapmak gerekirse, kart 850 TL olacaktır, özel soğutmalı modeller 950 TL'yi bulur, Ultrada 580 yine önde olur. Olayı ben şuna benzetiyorum, BF3 6 aydır piyasada daha AMD yeni toparlamaya başlamış ama atı alan Üsküdar'ı geçeli çok oldu. Eski Crysis
    için de benzer durum vardı. Crysis 1'e bakarsan geçen yıl en iyisi 6970 almaktı.
    Gelecekte olacağı söyleyeyim, 7870 6950ve 6970'e göre AMD'nin eleştiri aldığı Skyrim ve BF3 çalışması olmuş, yeni oyunlar çıkınca aradaki makas yine Nvidia leihine açılırsa şaşırmam.
    580'e gelince, testler eski sürücüden alıntı yapılmış. Ayrıca 7870 OC ile güzel iş yapmış ama 580'in de OC potansiyeli malum, fakat sıfır alma zamanı artık geçti.

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7850_HD_7870/

7850 250dolarla gelcekmiş fiyat iyi performansa değilde fiyata oynıcak gibi ve 560tinin altında durcak bence...
    ve hitabı 6850 ve 6870olcakdır. 7870 +olursa iyi o.c 1200mhz stabil gpu hızı ile 570i geçer 580e gelir ve bunu 350dolara yaparsa iyi gibi ama burda nvidia konumla 28nm kartları görmeden konuşuyoruz 560tiler şuan yurt dışında zaten 250dolar yani özetle 28nm kepler 448core yaklaşık 1ghz ile gelirse şuanki kartlar zaten 880-900mhz
    bu 2kartıda geçer bence. ve bunu 250 ile 290 dolar arası konumlarsa yine Tiefsanesi devam eder nasıl 2011de 560ti ile sükse yaptı kendinden güçlü 6950 2gb kartı bf3de geçip satışlarını baltaladı ki 6950in rakibi gtx 570 olmasına rağmen... 560tiyi nvidia iyi kullancaktır 2012dede bizim ülkemizde yine 600tlden aşşa olmucaktır tabikide vatan yüzde25 indirimleri ile yine 500gibi olur.

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 7 Mart 2012; 1:12:47 >

• Bir şey değil Enes, keşke dediğin gibi olsaydı gerçekten her zaman beklerim müsait olduğunda :)

Başkanım o değil de bu Vatan yüzde 25'leri seni vurdu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Bir şey değil Enes, keşke dediğin gibi olsaydı gerçekten her zaman beklerim müsait olduğunda :)

Başkanım o değil de bu Vatan yüzde 25'leri seni vurdu mu

abim çok tşk ediyor çok iişine gelmiş primleri almış bol bol

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Edit: Neyse Burhan, vazgeçtim.

Anladın sen anladın...

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • quote:

quote:

quote:

Anladın sen anladın...

bamlıyamıcaksın beni
    />
    halk yine yanımda şu atiantidepresyon almakdan vazgeç envidyanın en vidalı kartlarından al ve işkence çekdiğin günlerin sona ersin cimrilik nereye kadar 3sene sonra 7970i 250e ayarlarım söz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 7 Mart 2012; 1:57:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladın sen anladın...

bamlıyamıcaksın beni
    />
    halk yine yanımda şu atiantidepresyon almakdan vazgeç envidyanın en vidalı kartlarından al ve işkence çekdiğin günlerin sona ersin cimrilik nereye kadar 3sene sonra 7970i 250e ayarlarım söz

6950@6970 + OC beni yarı yolda bıraktığı an geçerim zaten nvidiaboi, merak etme... En azından senin gibi düşmanlık yapmıyoruz Burhan adam, iki markayı da seviyoruz biz. Bir gün benim ağzımdan "nVidia kötüdür" diye bir laf duydun mu, ya da nVidia kullananlara saldırdığımı gördün mü? Ya da millete "nVidia almayın, AMD alın" dediğime şahit oldun mu? Hiç sanmıyorum...

Millet boşuna xfire'dan oynadığım oyunları görünce "sen de hiçbir oyunu kaçırmıyorsun" demiyorlar. Piyasada 1-2 oyuna bakanlardan değilim, tüm oyunların hakkını veririm, kart da hakkını fazlasıyla veriyor zaten, en ufak tekleme yapmadı. Değil işkence çekmek, aklımın köşesine ufacık bir soru işareti bıraksa değiştiririm kartı, için raad olsun.

Neyse, ben Mass Effect 3'e devam edeyim. Yarın ofiste uyuklarım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 7 Mart 2012; 3:08:42 >

• gtx 460ı kötülemişdin bir dönem ki fiyat performans kartıydı bir dönem 560ti ve 6950 yokken, ne düşmanlığımı gördün hee forumda benden çok atiyi savunan varmı realde bak lafta değil realde diyorum amdye direk $$$ ati 9550ge asus vardı foruma geldiğim ilk günde budamı gol değil.

atıp tutan sayfa sayfa konular açan sonra tüyen. heavenin bir işe yaramadığını sonra amd 7xx de tess performasnı iyi gelince heavende böyle bakk çok iyi müthiş gerekli diyen benmiyim
    bu arada tahminim sen 6950den sonra yine bir Neo hamlesiyle gtx 580 alırsın

• quote:

gtx 460ı kötülemişdin bir dönem ki fiyat performans kartıydı bir dönem 560ti ve 6950 yokken, ne düşmanlığımı gördün hee forumda benden çok atiyi savunan varmı realde bak lafta değil realde diyorum amdye direk $$$ ati 9550ge asus vardı foruma geldiğim ilk günde budamı gol değil.

atıp tutan sayfa sayfa konular açan sonra tüyen. heavenin bir işe yaramadığını sonra amd 7xx de tess performasnı iyi gelince heavende böyle bakk çok iyi müthiş gerekli diyen benmiyim
    bu arada tahminim sen 6950den sonra yine bir Neo hamlesiyle gtx 580 alırsın

Bak orada yanlışın var yine. Ben GTX460'ı asla kötülemedim, kötülemem de. Ama yaşadığım ve birçok kişinin da yaşadığı sinir bozucu downclock problemini burada belirttim. Kaldı ki bu söylediğim kartı kötü bir kart yapmaz. Ayrıca kartı kötülesem neden bundan 5 gün önce GTX460'ı tavsiye edeyim insanlara?

http://forum.donanimhaber.com/m_58264565/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58290867

Valla söylediğin şeyleri yapan ben de değilim. Heaven'ı ilk gün de sallamadım, şimdi de sallamam. Sen burada "AMD fanboyları"nın yaptıklarını söylüyorsun, beni pek ilgilendirmiyor. Ama bunun yanında "nVidia fanboyları"nın yaptıklarını göz ardı ediyorsun, "onlar ne yapsa helal" modundasın, hatta çok abartı olanları da görmezden geliyorsun, çok iyi de oldu, çok da güzel iyi oldu tamam mı diyorsun.

Ayrıca çok uygun fiyatlı bir GTX580 bulsam alırım elbet, ayıbettin.

• quote:

quote:

quote:

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7850_HD_7870/

7850 250dolarla gelcekmiş fiyat iyi performansa değilde fiyata oynıcak gibi ve 560tinin altında durcak bence...
    ve hitabı 6850 ve 6870olcakdır. 7870 +olursa iyi o.c 1200mhz stabil gpu hızı ile 570i geçer 580e gelir ve bunu 350dolara yaparsa iyi gibi ama burda nvidia konumla 28nm kartları görmeden konuşuyoruz 560tiler şuan yurt dışında zaten 250dolar yani özetle 28nm kepler 448core yaklaşık 1ghz ile gelirse şuanki kartlar zaten 880-900mhz
    bu 2kartıda geçer bence. ve bunu 250 ile 290 dolar arası konumlarsa yine Tiefsanesi devam eder nasıl 2011de 560ti ile sükse yaptı kendinden güçlü 6950 2gb kartı bf3de geçip satışlarını baltaladı ki 6950in rakibi gtx 570 olmasına rağmen... 560tiyi nvidia iyi kullancaktır 2012dede bizim ülkemizde yine 600tlden aşşa olmucaktır tabikide vatan yüzde25 indirimleri ile yine 500gibi olur.

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />

bence buradaki gtx580 3gb olanı olsaydı ozaman belki 7970 geride kalırdı diye düşünüyorum

• Android kullanan varsa çıktığında şu yazılıma baksın, Roccat güzel yapmış. Bendeki bluetooth overclock Rog yazılımının havası söner artık

http://www.power-grid.roccat.org/?page=overview

Su anda 4850

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

Android kullanan varsa çıktığında şu yazılıma baksın, Roccat güzel yapmış. Bendeki bluetooth overclock Rog yazılımının havası söner artık

http://www.power-grid.roccat.org/?page=overview

resimlerde iphone

android ve windows mobile phone için cıkıcak dıyor

anlamadığım iphone için var android için yazıyoruz mu diyor ?

• Iphone icin var diyor evet. Android gelecekmiş.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.