Şimdi Ara

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (7 Mobil) - 12 Masaüstü, 7 Mobil
5 sn
67.043
Cevap
78
Favori
1.284.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: scorn

ben şunu duydum, asker operasyona çıkıyor, teröristleri ablukaya alıyor ve komutan çekilme emri veriyor. Sadece ateş edilecek ve hepsi temizlenecek, ama terörizmden beslenenler var...

Böyle birşey var. Ben bizzat dinledim birçok kişiden. Komando olmaktan da işte vb. sebeplerden dolayı vazgeçtim. Ordunun bu hainlerden tez zamanda temizlenmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: scorn

ben şunu duydum, asker operasyona çıkıyor, teröristleri ablukaya alıyor ve komutan çekilme emri veriyor. Sadece ateş edilecek ve hepsi temizlenecek, ama terörizmden beslenenler var...

Böyle birşey var. Ben bizzat dinledim birçok kişiden. Komando olmaktan da işte vb. sebeplerden dolayı vazgeçtim. Ordunun bu hainlerden tez zamanda temizlenmesi gerek.

askere pimi çekili el bombası vermek, teröristi vurdurmamak, pardon ama komutan, senin hedefin kim??
    Daha okuyorum ama daha aklım ermezkenki gibi asker olcam nöbet tutcam diye kanım kaynamıyor. Askeriye kutsaldır, mehmetçiktir asker, ama o hainler yüzünden şu an bir damla askere gitmek istemiyorum...

• Sen vatanini savunmak icin kelleni koltuguna alip gidiyosun aileni sevdiklerini herseyini birakip, ama bi bakiyorsun sen vatanini savunmak icin gittigini sanmissin... Yaptigin sey, sana verilen gorev, ağaların rantını kontrol altinda tutmak. Duzen berbat bi halde, Rabbim o gunahsiz evlatlara rahmet eylesin, yurekleri yanan o ailelere sabırlar versin insallah...
  • Sen en azından birileri sana bunları anlattığında anlıyorsun. Ben ise kendimi o kadar şartlandırmıştım ki askeriyenin tertemiz olduğuna, tersini düşünmek bir tarafa, ihtimal bile vermiyordum; nato kafaydım yani. Bu tür şeyleri anlatanlara da itibar etmiyordum, çünkü o anlattıkları şerefli bir askerlikle bağdaşan şeyler değildi ancak acı gerçekle askere gittiğimde karşılaştım ve dumura uğradım. Benim vatan millet sakarya diye gittiğim yerin askerlikle neredeyse hiç alakası olmayan bir çıkması beni resmen hüsrana uğratmıştı.
  • Şuraya bırakın duyduklarımı, sadece bizzat gördüklerimi anlatsam, siz bile anlattıklarımın bir kısmına inanmak istemezsiniz. Ordumuzun yönetimi kimin elinde, ben nerdeyim, kime hizmet ediyorum, bunlar kimler, hangi millettenler, hangi inanca sahipler vs. vs. diye daha birçok şeyi sorgulamaya başlıyorsunuz orada ve elinizden gelen tek şey, askerliğiniz bitmesini beklemek ve terhis olana kadar da kahrolmak, dayanamadığınız yerde de kimsenin görmeyeceği bir kenara çekilip ağlamak.

Bizim Çanakkale'de kurtardığımız devlet bu devlet değildi demek, peygamber ocağı var da ben mi göremiyorum demek, madem biz köleyiz de efendilerimiz kimler demek. Kimler mi, Allah'ın lanetlediği bir millet.

Malesef ordumuz milli değil, milli olanlar tasfiye ediliyor, hainler ise ordunun imkanlarını kullanarak âdetâ ülke içinde başka bir ülke kurmuşlar ve onun saltanatını sürüyorlar. Marketlerine gidersin vergi yok, üstelikte maliyetine satılıyor. Tatil yerleri, hastaneleri, evleri, parkları, gazinoları, eğlence yerleri ve aklınıza gelebilecek herşeyleri özel. Erler onların köleleri ve vatani hizmet adı altında onların şahsi işlerini yapıyorlar. Komuta katında evdeki yemeği yapıp, çöpleri dökmeye, tâ gıda alışverişine varana kadar. Bu konu uzun, daha fazla efkârlandırmayın beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?Kanal=TV1

trt ci yayın takılıyor

internet explorer'dan açın bilgi teknolojileri bakıyor, reha bahtiyar sorumlu müdür.

benim arkadaş ta gitti, kendisi gerçekten herşeyimi emanet edebileceğim bir insan, gitmeden önce şöyle diyordu; "biz gitmezsek giden, şehit olan vatan evlatlarının hakkını nasıl öderiz?" döndükten sonra da "ejderim, çürük alabiliyorsan hiç durma."

Origin ID: El_Mukteda

• Sabah sabah içim kaynadı yine.
    Bunları kimseye şikayet edememek nekadar kötü bişey.
    Benim gibi birini ülke başına geçirmezlerki,idam kararlarımdan dolayı ülke nüfusu yarıya iner !
    Keşke elimizde olan bişeyler olsa..

Varya şu an söylediklerimi yazsam,içim parçalandı,bizim için orda canlarını veriyolar ve bazı insanlar ceplerini doldurmak uğruna bunlara göz yumuyor..

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • Best fm bugünkü yayınını kapattı.
    http://www.bestfm.com.tr/
  • şuan dünyada fakirlik, açlık olmaması, savaş ve terör olmaması mümkün, bütün insanlara yetecek kadar doğal kaynaklar mevcut ama birilerinin rantı için bunlar hep oldu, kıyamete kadar da olacaktır, bakın george carlin ne diyor?

http://www.izlesene.com/video/gelenler-02/1720451

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

şuan dünyada fakirlik, açlık olmaması, savaş ve terör olmaması mümkün, bütün insanlara yetecek kadar doğal kaynaklar mevcut ama birilerinin rantı için bunlar hep oldu, kıyamete kadar da olacaktır, bakın george carlin ne diyor?

Aynısının 1 ve 3. bölümleri de var orada. Hepsini seyrettim ve hepsi de çok güzel.
    Bilgisayar oyunlarını da kullanıyorlarmış meğerse. Zamanında aklıma gelmiş ancak emin olamamıştım. Herkes yeni oyun alacağı veya oynayacağı zaman bir daha düşünür artık. Mesela MW2'nin ikonları içinde masonik birçok şekil vardı.

• abi BF3'te, CoD serisinde, MoH 2010'da ve daha birçok savaş oyununda arap ve müslümanları kötülüyor, biliyoruz ama oynuyoruz işte.

• FACEBOOK U OLANLAR GİRİN ŞU SAYFAYA BİRŞEYLER YAZIN LÜTFEN

http://www.facebook.com/CenkyLoveSjoDiE#!/Hersey.Ozgurluk.Icinn

şuan dünyada fakirlik, açlık olmaması, savaş ve terör olmaması mümkün, bütün insanlara yetecek kadar doğal kaynaklar mevcut ama birilerinin rantı için bunlar hep oldu, kıyamete kadar da olacaktır, bakın george carlin ne diyor?

DESTAN

Durun kalabalıklar, bu cadde çıkmaz sokak!
    Haykırsam, kollarımı makas gibi açarak:
    Durun, durun, bir dünya iniyor tepemizden,
    Çatırdılar geliyor karanlık kubbemizden,

Çekiyor tebeşirle yekûn hattını âfet;
    Alevler içinde ev, üst katında ziyafet!
    Durum diye bir laf var, buyrunuz size durum;
    Bu toprak çirkef oldu, bu gökyüzü bodurum!

Bir şey koptu benden, şey, her şeyi tutan bir şey,
    Benim adım Bay Necip, babamınki Fazıl Bey,
    Utanırdı burnunu göstermekten sütninem,
    Kızımın gösterdiği, kefen bezine mahrem.

Ey tepetaklak ehram, başı üstünde bina;
    Evde cinayet, tramvay arabasında zina!
    Bir kitap sarayının bin dolusu iskambil;
    Barajlar yıkan şarap, sebil üstüne sebil!

Ve ferman, kumardaki dört kralın buyruğu:
    Başkentler haritası, yerde sarhoş kusmuğu!
    Geçenler geçti seni, uçtu pabucun dama,
    Çatla Sodom - Gomore, patla Bizans ve Roma!

Öttür yem borusunu öttür, öttür, borazan!
    Bitpazarında sattık, kalkamaz artık kazan!
    Allah'ın on pulunu bekleye dursun on kul;
    Bir kişiye tam dokuz, dokuz kişiye bir pul.

Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa;
    Yaşasın, kefenimin kefili karaborsa!
    Kubur faresi hayat, meselesiz, gerçeksiz;
    Heykel destek üstünde, benim ruhum desteksiz.

Siyaset kavas, ilim köle, sanat ihtilâç;
    Serbest, verem ve sıtma; mahpus, gümrükte ilâç.
    Bülbüllere emir var: Lisan öğren vakvaktan;
    Bahset tarih, balığın tırmandığı kavaktan!

Bak, arslan hakikate, ispinoz kafesinde;
    Tartılan vatana bak, dalkavuk kefesinde!
    Mezarda kan terliyor babamın iskeleti;
    Ne yaptık, ne yaptılar mukaddes emaneti?

Ah, küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
    Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap!

Necip Fazıl (1947)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 19 Ekim 2011; 17:04:02 >

• @svstrgmr

@cenkyyy onun gibi binlerce sayfa var dostum, kapattırırsın, yenisini açarlar. önemli olan onların yalanlarına kanmamak. atalar ne demiş? it ürür, kervan yürür. ürüye dursun dallamalar.

• quote:

@svstrgmr

@cenkyyy onun gibi binlerce sayfa var dostum, kapattırırsın, yenisini açarlar. önemli olan onların yalanlarına kanmamak. atalar ne demiş? it ürür, kervan yürür. ürüye dursun dallamalar.

onlara it dediğim zaman köpeklere hakaret ediyormuş gibi geliyor

• dünkü gereksizden daha gereksizler ...

hani bunlar öğretmen olabiliyor yuksek seviye asker olabiliyor yönetici vs vs olabiliyor şarkıcı oluyor falan ama insan olamıyor arkadaş hala aç it gibi TÜRKİYE nin şurasını kendime nasıl ev yapabilirim diye aranıyor işte bunları engellemek için askeriyeyi temizlemek lazım önce rüşvet vs işlerini kaldırırsan vatanını paraya tercih etmezsen o zaman sınır dışına sürüp bunların soylarını kurutuz soykırımsa soykırım devlet yasa çıkarıp desin soykırım yapıyoruz her 16-60 yaş silah tutan bireye ihtiyaçımız var desin o zaman bişeyler olur ya da askerliği bitirip sadece paralı askerliğe dönersek şu an bişeyler olur yoksa koca bir apartmandaki sinek gibi sürekli bi yerlerde vızıldayıp dururlar o sinekleri öldürmek içinde o bölgeyi boşaltıp zehirlemek gerekir

• Eşkiyayı sadece dağda mı arıyorsunuz, ya da sadece şehirde mi, face'te mi, sokakta mı? Onlar heryerdeler, ordunun üst kademesinde, hatta meclisin içindeler adamlar. Mesela BDP'li belediyelere aktarılan paranın örgüte de gittiğini bilmek sizde nasıl bir duygu uyandırıyor, hele hele bu paraların bizim vergilerimiz olduğunu düşünürseniz?

Daha da ötesi, sadece mecliste mi, hükümetin içinde, hatta bakan olarak görev yapanlar var: Cemil Çiçek, Abdülkadir Aksu ve Beşir Atalay.
    Mesela, Emre Uslu'nun yeni yazısına göre Atalay, KCK'ya yapılacak operasyonları tamı tamına 2 yıl geciktirerek örgütün bu kadar dal-budak salmasını sağlayan kişi:
    http://www.aktifhaber.com/emre-usludan-atalayla-ilgili-sok-iddia-507514h.htm

Bu da başka bir örnek:
    http://www.aktifhaber.com/daglicada-heronlar-pkkya-yardim-etti-507505h.htm

Örnekleri çoğaltmak mümkün ancak güncel örnek vermek istedim.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• Siyaset konusuna çevirmeden cevaplamaya çalışacağım.
    Bugüne kadar konuştuğum herkes şu anki yönetimden memnun değil,ama hala adamlar gelip başa geçiyorlar,anlamıyorum bunu!
    Sadece bir kısım memnun,işte yollarımızı düzeltti teyyip bey,hastaneye gitmemizi düzeltti teyyip bey..
    Ama dışarda olanları-yaşanılanları umursamayıp görmüyorlar..
    Bazen aykırı düşüncelerim vardır ama,ülkede olanlardan haberi olmayıp oy kullananlar var,o yüzden Aysun Kayacının dediği gibi dağdaki çobanla benim oyum bir değil şeklinde düşünüyorum ben..

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.