Şimdi Ara

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (8 Mobil) - 8 Masaüstü, 8 Mobil
5 sn
67.043
Cevap
78
Favori
1.284.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 12345...1675...3353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mckhan

daybreakers izliyorum

dostum imdb trailer'ını izledim hemen, adamlar starbucks'tan kahve alır gibi kan alıyor

@Spoon! hocam öğrenmiş olursunuz fenamı.

Origin ID: El_Mukteda
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigrA

Hazır siz topanmışken sorayım, 9800GT'im var. Bazen oyun oynarken (zaten 1 oyun oynuyorum CSS) kernel hatası gibi bişey çıkıyor. Oyun donuyor ekranda kırmızı çizikler çıkıyor ve restartlamak durumunda kalıyorum.
    Bi kaç kere donduğunda masaüstüne döndüm, görev çubuğunda "nVidia 260.99 kernel Grafik sürücüsü yanıt vermeyi kesti, bu durumdan başarıyla kurtuldu." gibi bişeyler yazıyor sorun ne olabilir.

Driverlarım güncel. Sildim tekrar yükledim, bi değişiklik olmadı. Ayrıca aynı sorunu bu ekrandaki çizikler Firefox 4 Beta sürümün kurunca da yaşadım, yine ekranda kırmızı çizikler falan oluşuyor. (Onu programın beta oluşana bağladım ama bilemiyorum.)

fazla ısınmadan dolayı aynısı benim eski 8600gt de de oluyordu
    i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X

• quote:

Müşteri cıkmıs ama satılmadı galıba hala 5970 he ?

bir takas teklifi aldım, cazip, anlaştık gibi, ama hala müşteri topluyorum köşede bulunsun ne olur ne olmaz diye

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

quote:

Orijinalden alıntı: nigrA

Hazır siz topanmışken sorayım, 9800GT'im var. Bazen oyun oynarken (zaten 1 oyun oynuyorum CSS) kernel hatası gibi bişey çıkıyor. Oyun donuyor ekranda kırmızı çizikler çıkıyor ve restartlamak durumunda kalıyorum.
    Bi kaç kere donduğunda masaüstüne döndüm, görev çubuğunda "nVidia 260.99 kernel Grafik sürücüsü yanıt vermeyi kesti, bu durumdan başarıyla kurtuldu." gibi bişeyler yazıyor sorun ne olabilir.

Driverlarım güncel. Sildim tekrar yükledim, bi değişiklik olmadı. Ayrıca aynı sorunu bu ekrandaki çizikler Firefox 4 Beta sürümün kurunca da yaşadım, yine ekranda kırmızı çizikler falan oluşuyor. (Onu programın beta oluşana bağladım ama bilemiyorum.)

fazla ısınmadan dolayı aynısı benim eski 8600gt de de oluyordu

Log dosyalarını inceledim bi ara hatadan sonra max. 51-52 dereceye çıkmış. Aslında ilk aklıma gelen ısınma olmuştu ama Firefox ile çakışması kafamı karıştırıyor.

• görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası bende de oldu birkaç kez ısı ile alakalı değil. ben driver değişimi ile çözdüm şuan 11.2 kurulu bir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

Dahili bileşenler bölümünden kovulunca soluğu burada aldık, liseli olmayan veya liseli olupta karakteri oturmuş herkesle, her türlü geyiği bu başlık altında yapabiliriz.

usta sen donanım bölümünde takılıyodun benim banlanan üyelik muhimmat vardı beraber sistem yapıyoduk yeni alacaklara avatarın bile aynı
    GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS
  • öncelikle herkese hayırlı geceler.konuyu açan arkadaşa üzüyorsun beni elinde 5970 var ve satıyorsun. biz elimizdekiyle yetinmeye çalışıyoruz.(hd 3300 on board idare ediyor bizi çok şükür)
  • 5750 yi satıp 6600'e dönüş yapmayı planlıyorum.

nvidia diyor arkadaş uyuyan güzel

farkındayım kardeşim amd'de de oluyor demek istedim.

@Hypérion hocam avatarımı değiştirdim de pm yağmuruna tutuldum sağolsun seven arkadaş çokmuş eski avatarın güzeldi dediler, baskılara dayanamadım

@Ocean Mist teşekkürler dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

5750 yi satıp 6600'e dönüş yapmayı planlıyorum.

neden?

• Bazi kartlarin yeri cok ayriydi bir zamanlar. 9550, 9800 Pro, 6600 GT, 6800 Ultra, X850 XT, X1800 XT, X1900 XTX....

Vay anasini o dönemleri özledim arkadas

Su an 6950 var ama o eski tat yok :(
  • bolluk var seçenek çok ta o yüzden.

• Hoba yetkili abiler doldurmuş burayı bu muhabbet beni sarmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Mukteda -- 27 Şubat 2011; 1:38:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

s3 trio-mx440-fx5200 son olarak ati 9600xt
    benim icin efsane olan kart:vodoo serisidir

s3trio-fx5200-hd4850 1gb

dahili bileşenlerdeki konuyla ayrılması bir bakıma daha iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 27 Şubat 2011; 1:43:54 >

''His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.''
    Mehmet Akif Ersoy (1913)
  • Olay nedır ekran kartı bolumunden neden kovuldunuz ?

fakat SSD desteğim olmadığı için editingde rahat edemiyorum (edius/kurgu)

oyun olarak bu ekran kartı ile hangi oyunda sorun YAŞARIM ?

merak ettimde...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

İşte bu ya, hayırlı olsun....

o başkan imzana kural dışı çakmış bizim yeni bölüm sorumlusu

Bir sıkıntı var çözecez inşallah, zorla yönetici yaptıracaklar beni... Haketen yönetici yetkili vs için nasıl başvuruluyor, prosedürü nedir bu olayın?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.