Şimdi Ara

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) (1295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67.043
Cevap
78
Favori
1.107.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

abartmıyorum,sabahtan beri sniper elite v2 nin başından kalkamadım.oyun o kadar iyi değil ama adamı da sarıyor bayasize de en kısa zamanda oynamanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 7 Mayıs 2012; 1:07:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: bugra34
    abi anlamadim ne demek istedigini

Ortalığı karıştıranlar var ya? Bir tanesi başlık açılmış oyunlar için 7870'ten fazlası gerekli mi diye? İyi de ona ne? Adam 7950 alır 7970 alır 680 alır. Aldıysan 7870'i kullan. Bende yazdım en sonunda 250 daha az verip 7850 almak varken 7870'e gerek var mı diye?
    En azından ben post giymiyorum. Neyse onu yazıyorum. Postu giymiş ama içindeki kurt değil

Oyunlar için 80+ IQ yeterli abi, gerisi fasa fiso buna sahip olan 20fps ile bile olsa oyunu oynar
    Forumda Iq seviyesi 150-200 olduğu için böyle başlıklar normaldir Kafa çok çalıştığı için sürekli jimnastik halindeler, artistik hemde
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Artistik_jimnastik

"Kulplu Beygir: Atlama beygirine benzer. Ancak bunun üzerinde iki kulp vardır. Kulplar 41-44 cm mesafededir. Kulpların üstünün yerden yüksekliği 1.22 m'dir"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 7 Mayıs 2012; 1:17:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

ayarları yazmayı unutmuşum abi; herşey sonda 130-140 arası seyrediyor birşeyler patlayınca 100 civarına iniyor. bellek kullanımında da sıkıntı yok sanırım. sen nerede 0 görmüştün abi?

Tankların orda veya bir sonraki noktada. 560TI SLI ile hem de ekranda canlı olarak gördüm Üçlü önbellekleme açınca düzelmişti ama 10 falan olmuştu

ben hemen tank patlamadan önce (ki 680sli'ın 77 gördüğü yer de orası) 560Ti sli ile 5 fps gördüm, tek kart 20'ye düşüyordu orada.

• quote:

quote:

quote:

ayarları yazmayı unutmuşum abi; herşey sonda 130-140 arası seyrediyor birşeyler patlayınca 100 civarına iniyor. bellek kullanımında da sıkıntı yok sanırım. sen nerede 0 görmüştün abi?

Tankların orda veya bir sonraki noktada. 560TI SLI ile hem de ekranda canlı olarak gördüm Üçlü önbellekleme açınca düzelmişti ama 10 falan olmuştu

ben hemen tank patlamadan önce (ki 680sli'ın 77 gördüğü yer de orası) 560Ti sli ile 5 fps gördüm, tek kart 20'ye düşüyordu orada.

Key alacakmısın şimdi?

• evet abi ama önce şu ikinci windows ve sürücü şifreleme işini halletmem lazım. şunu alayım mı ne dersiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/ocz-agt3-25sat3-120g-120gb-agility-3-serisi-sata-30-ssd-%28525mb-okuma-500mb-yazma%29/productdetails.aspx?I_ID=56519

bir de bu folder lock tarzı rpgramlarla ikinci sistemde diğer ssd ve hdd'leri şifreleyince sadece o windows'ta mı gider, yoksa komple mi gider?

• quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bugra34
    abi anlamadim ne demek istedigini

Ortalığı karıştıranlar var ya? Bir tanesi başlık açılmış oyunlar için 7870'ten fazlası gerekli mi diye? İyi de ona ne? Adam 7950 alır 7970 alır 680 alır. Aldıysan 7870'i kullan. Bende yazdım en sonunda 250 daha az verip 7850 almak varken 7870'e gerek var mı diye?
    En azından ben post giymiyorum. Neyse onu yazıyorum. Postu giymiş ama içindeki kurt değil

Oyunlar için 80+ IQ yeterli abi, gerisi fasa fiso buna sahip olan 20fps ile bile olsa oyunu oynar
    Forumda Iq seviyesi 150-200 olduğu için böyle başlıklar normaldir Kafa çok çalıştığı için sürekli jimnastik halindeler, artistik hemde
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Artistik_jimnastik

"Kulplu Beygir: Atlama beygirine benzer. Ancak bunun üzerinde iki kulp vardır. Kulplar 41-44 cm mesafededir. Kulpların üstünün yerden yüksekliği 1.22 m'dir"

bir de şu vardı abi, çoh üzülüyorum ben bu kıza

• quote:

evet abi ama önce şu ikinci windows ve sürücü şifreleme işini halletmem lazım. şunu alayım mı ne dersiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/ocz-agt3-25sat3-120g-120gb-agility-3-serisi-sata-30-ssd-%28525mb-okuma-500mb-yazma%29/productdetails.aspx?I_ID=56519

bir de bu folder lock tarzı rpgramlarla ikinci sistemde diğer ssd ve hdd'leri şifreleyince sadece o windows'ta mı gider, yoksa komple mi gider?

SSD bence iyi. Bana gelen Team S3 biliyorsun S2 çıkmıştı. Teknobiyotik yenisi gelene kadar kalsın demişti. Bf3'ü onunla 15 gün oynadım. Sonra s3 geldi bir fark göremedim. OCZ yazılımda destekte daha iyi. Dün bende gördüm ama bir tane daha almam. En azından o para sıkışacağı yeri bilir

Edit: Ben ilk SSD'yi almadan önce de böyle demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 7 Mayıs 2012; 1:33:18 >

• orjinal oyunlar için alıcam bu ssd'yi, bir de bu origin'in sistemi taramasına ne diyorsun abi?
  • Bu konulara fazla kafayı takmıyorum. Zaten Windows'un kendisi ne yapıyor ki.
    Her gün yeni yeni mailler geliyor. Ne alalım, birlikte alalım, yandan alalım, ordan alalım, burdan alalım diye
    Alışveriş yaptık hep ordan burdan. Herkes arşivci zaten. Ordaki çalışanlar da bir yerden bir yere giderken kimlik bilgileri en azından mail adresleri gidiyor.
  • Parite 1,29 olmuş Hoş geldin Hollande f..k off Sarkozy Avrupa'da iktidarlar sallanıyor. Sırada Merkel var. Hollande seçim öncesinde ekonomi için kartlar yeniden dağılır demişti. Sıkıntı olabilir bir süre ama ona da hatırlatırlar kartları dağıtanların hep aynı adamlar olduğunu
    Bu finansçılar bir dünya savaşı çıkaracak. Eskiden bir laf vardı cehennemin kapısını hocalar açacak diye, yok yok finansçılar açacak
  • iyi olur merkel en koyu müslüman ve türk düşmanlarından

abi zaten dünyayı yönetenler ekonomi üzerinden yönetmiyor mu? (250gr'lık yönetiyor derler ama)
  • Sağlam muhabbet dönmüş ama Iron Man izleyelim derken kaçırmışız

Splash Player Pro'yu şiddetle tavsiye ederim işlemciye binen yükü alıp tüm işi GPU'ya atıyor ve işlemci sıkıntılı sistemlerde HD filmleri gram takılmadan izliyorsunuz ve ekstra görüntü ayarları ile harika görüntüler almanızı sağlıyor :)
  • iron man mi? sen baya geriden geliyorsun doktorum the avengers sinema çekimi düşmüş, 1-2 haftaya 720p düşer inşallah.

geçen doğaüstü (chronicle) ve karanlık saat'i izledim, bilim kurgu sevdiğimden çok beğendim 2 filmi de.

• Sinemaya gidip Avengers'ı izleyebilmek adına -ki fragmanını sinemada 3 boyutlu olarak izledim harikaydı- Iron Man'leri ve Kaptan Amerika'yı izleme kararı aldım fakat Amerika kötüymüş, Iron Man ile yetineceğim, Hulk'u zaten biliyoruz bi Thor kalıyo geriye ona da zaman yok idare ediversin

Vay vay vay Chronicle'da Michael B. Jordan oynuyormuş, yakında bir dizi tanıtımı ile aranızda olacağım, acaba hangi dizi Bu diziyi sizlere aşılamaya çalışacağım bakalım kaç kişiyi ikna edebileceğim İlk hedefimde Umut abi var onun beğeneceğini düşünüyorum :)

Bu arada tahminen izlemişsindir ama olur da es geçtiysen mutlaka izlemen gereken bir film;

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Chronicles_of_Riddick

• quote:

iyi olur merkel en koyu müslüman ve türk düşmanlarından

abi zaten dünyayı yönetenler ekonomi üzerinden yönetmiyor mu? (250gr'lık yönetiyor derler ama)

Hayırlı sabahlar

• size hayırlı sabahlar, bana hayırlı geceler. gece nöbetinden geldişm, uyuma vakti.
  • quote:

iron man mi? sen baya geriden geliyorsun doktorum the avengers sinema çekimi düşmüş, 1-2 haftaya 720p düşer inşallah.

geçen doğaüstü (chronicle) ve karanlık saat'i izledim, bilim kurgu sevdiğimden çok beğendim 2 filmi de.

İzl izle avengers baya iyi olmus. Cuma izledim guzeldi komedi filmi gibi olmus
  • gunaydin dostlarim. Ejderim iyi uykular ZzZzZz
  • Herkese günaydın.

@El Mukteda Abi kasa gerçekten müthiş olmuş.
  • quote:

Nerden de bulup yayınlarsın böyle dehşet sahnelerini. Sabah sabah mahfettin beni.
  • 
Sayfa: önceki 12931294129512961297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.