ARKADAŞLAR BU İKİ EKRAN KARTI ARASINDA 25TL FARK VAR ARASINDA PERFONMANS AÇISINDAN FARK VARMI HANGİSİNİ SECMEM BENİM İÇİN İDEAL OLUR İŞLEMCİYİ AMD 3850 ANA KARTIDA MSI 970A-G46 OLARAK SEÇİCEM. BANA BOZULMADAN 4-5 SENE GİTMESİ LAZIM :D
asusun garantisi nasıldır. sapphire bire bir değişim ile satılıyor. 5 sene öncede 8800gt de ucuz olsun diye palit almıştım garantisi dolduktan 1 ay sonra yandı o yüzden sanırım bende asusa kayıcam bu sefer :)
Asus alın, hem azda olsa daha performasnlı hem 3 yıl garantisi var asusların. Ama aşağıdaki asus u alın 2 sinden de daha performanslıdır. Nvidia düşünürseniz.
asusta garanti süresi 24 ay gösteriyor. bide bu 192 bit 256 ile arasında fark olmazmı?
bide monitorum vga girişli sorun yaşanırmı. 2 ay daha bu monitoru kullanıcam yenisi için limit açana kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: enderclup
asusta garanti süresi 24 ay gösteriyor. bide bu 192 bit 256 ile arasında fark olmazmı?
Ben Asus 660 ti kullanıyorum, girip bakın 192 bit alet, firmaların tercihidir bu , nvidia daha yüksek bite gerek yok vs demişti, fazlası göz boyamak der gibi tabi kendi savları bu. Neyse bitlere takılmayın, 36 ay asus un kendi garantisidir, her asus da standart geçerlidir, 24 ay kanuni yazar orda +1 yıl ı asus kendi veriyor yani. Ayrıca 7850 serilerinde VGA monitörlerde dalgalanma sorunu var, kafadan atın derim, yada 7870 'e yönelin amd düşünüyorsanız, 660 ,ile 7870 denk sayılır.