Şimdi Ara

Ekran kartı seçimi Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sistemim imzamda bu sistem için şu an geforce 7300se/7200 256-turbo cache 512 mb ekran kartını kullanıyorum 8800 serileri bu anakarta uyumlu olurmu yoksa şimdiki kullandığım yetermi şimdiden teşekkürler herkese hayırlı geceler..

• theflood seni ben nereden hatirliyorum Dur bir dakika,,,sey islemcin 1.6 Ghzden 3 Ghz in uzerine tasimistim o degil mi?

Hosgeldin DonanimGEnel e,,,

Simdi sana bu anakart ve islemciyi kim aldirtti ise bilgili bi arkadasmis,,, kim o?

Anakartininin ekran karti yuvasi PCI express, bu modulde olan her ekran kartini kullanabilirsin. 8800 lerden gerek var mi sorusuna, senin ihtiyaclarin yanit verir.

Ornegin bende 7600GT var 80-90Lira lik bir kart,,, cebimde de param (cok sukur) var ama gidip 8800 Ultra almiyorum,,, NEden: cunku ihtiyac fazlam. NEden ihtiyac fazlam; cunku Call of Duty 2 Coklu oyuncu modu CTF den aldigim tadi baska oyundan alamiyorumda ondan. COD2 ye de bu ekran karti yetiyor (140FPS dolaylarinda oynuyorum).

Senin ihtiyacin ne? Age Of Empires oynuyorsan gerek yok ekran kartini degistirmeye, Knight Online oynuyorsanda gerek yok vb.

• quote:

Orjinalden alıntı: bilalarabaci

theflood seni ben nereden hatirliyorum Dur bir dakika,,,sey islemcin 1.6 Ghzden 3 Ghz in uzerine tasimistim o degil mi?

Hosgeldin DonanimGEnel e,,,

Simdi sana bu anakart ve islemciyi kim aldirtti ise bilgili bi arkadasmis,,, kim o?

Anakartininin ekran karti yuvasi PCI express, bu modulde olan her ekran kartini kullanabilirsin. 8800 lerden gerek var mi sorusuna, senin ihtiyaclarin yanit verir.

Ornegin bende 7600GT var 80-90Lira lik bir kart,,, cebimde de param (cok sukur) var ama gidip 8800 Ultra almiyorum,,, NEden: cunku ihtiyac fazlam. NEden ihtiyac fazlam; cunku Call of Duty 2 Coklu oyuncu modu CTF den aldigim tadi baska oyundan alamiyorumda ondan. COD2 ye de bu ekran karti yetiyor (140FPS dolaylarinda oynuyorum).

Senin ihtiyacin ne? Age Of Empires oynuyorsan gerek yok ekran kartini degistirmeye, Knight Online oynuyorsanda gerek yok vb.

Merhaba dosttum naber ? anakartı kendim araştırdımda aldım işlemci`de eski değiştiremedim öle kaldı benim bu video izlemelerinde sorunum oluyor geç açıyor ondan ekran kartını değişmekte bir fayda olurmu diye sormak istedim gerek yok sanırım teşekkür ederim..

• video derken sadece video ise HD3650

Oyun ve video ise HD3850
  • HAngi videolari izlerken? youtube.com dan mi? donanimhaber inceleme videolarini mi? Ne zaman (Hangi filimde biraz abarttim galiba) yavasliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI VE RAM YARDIM!!!
    20 yıl önce açıldı
    ekran kartı seçimi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.