Şimdi Ara

Ekran kartı poblemim (video çektim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Darksiders 1 oyununu ilk kurduğumda bir sorun yoktu ekran kartım rahat kaldırıyor bunda sorun yok ancak videoyu ben çektim az sonra yükleniyor, ekran titremeye başladı ve görüntü yarım.bu sorun ne ile ilgili olabilir ? vsync ayarları açık ekran kartından ama bir türlü çözemedim ...
    Ekran kartım amd 7670 , işlemcim i5 3. nesil, 8 gb ddr3 1600 mhz ram var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killsomething -- 12 Temmuz 2013; 1:40:43 >

• video gizli imiş haberin ola

edit: ayrıca ekran kartınızda tahmini olarak 7970 sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozee -- 12 Temmuz 2013; 4:09:28 >
  • çözümü bulabildiniz mi acaba bende aynı sorundan muzdaribim oyunu sildim tekrar yükledim ama sorun aynı...
  • ekran çözünürlük ayarlarına bak bakalım......
  • çözünürlüğü değiştirdim her türlü denedim hiçbir yolu yok.directx le mi alakalı neyle alakalı bir türlü çözemedim driverları silip yükledim falan yok ... bi daha da ati kart alırsam ... nvidia varken gittik para verdik beş para etmez her driver sorunlu
  • Frozee kullanıcısına yanıt
    videoyu düzelttim bakabilirsiniz
  • killsomething kullanıcısına yanıt
    hhocam şu an çok fena uykum var ve aklıma hiç bişey gelmiyor. aslında aklıma gelen tek şey sorunun donanımsal olabileceği yazılımsal da olabilir tabi bi format atınız lüttfen ama en kısa sürede tekrar bakıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Frozee kullanıcısına yanıt
    donanımsal olduğunu sanmıyorum oyunla ilgili birşeyler eksik ya da güncel değil gibi.directx vs bunun gibi birşeyler sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.