Şimdi Ara

Ekran kartı önerisi 700 tl civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha öncede öneri aldım ama garanti için tekrar açıyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=63501 bu ekran kartını almayı düşünüyorum sistemime uyumlu olurmu ve bu fiyata sistemime uyumlu olan dhaa iyi bi ekran kartı bilebilirmisiniz max 700 tl psu dahil
    su anki dmc gta 4 bf 3 gibi bayağı ağır grafiği olan oyunları ultrada kasma yaparmı acaba max cozunurlukte son ayarlar oynamak istiyorum
    donanımım söyle:

işlemci-i5-2400 cpu 3.10ghz

Anakart-Pegatron IPXSB-H61 (bu anakartın desteklediği ram hızı en fazla kaçtır acaba)

Ram- 8GB DDR3 667MHZ

EKRAN-ATI RADEON hd 6350 1GB

PSU-250W

casper Nirvana kasaya sahibim ekran kartı boyutunda sığmama gibi bir sorun olabilirmi

• Psu yu değiştirmelisin ilk önece ben asıs öodelini kullanıyorum mesela black ops 2 yi 1440x900 e imzamdaki sistemlen en yüksekte açıyorum ama şunuda sölemekte fayda var ultrada açmak için 7850 yeterli bir kart deil bence Anakart -psu ve ram kesin değişmeli ondan sonra ekran kartı bakılmalı ultrada açmak istiyorsan oyunları

-İntel i5 3570k İşlemci - Gıgabyte Z77-D3H Anakart - Asus DirectCU II HD 7850 Ekran Kartı - Kingston 4Gb 1333 Mhz cl9 x2 Ram - High Power Element Bronze 600w 80+ Güç Kaynağı - Aerocool Strike X GT Black Bilgisayar Kasası - Xigmatek Gaia Sd1283 İşlemci Soğutucusu -
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempozium

Psu yu değiştirmelisin ilk önece ben asıs öodelini kullanıyorum mesela black ops 2 yi 1440x900 e imzamdaki sistemlen en yüksekte açıyorum ama şunuda sölemekte fayda var ultrada açmak için 7850 yeterli bir kart deil bence Anakart -psu ve ram kesin değişmeli ondan sonra ekran kartı bakılmalı ultrada açmak istiyorsan oyunları

psu değiştiricem ramlerin hızı sanırım toplam olarak 1333mhz anakart ve ram zamanla değiştiricem suan sadece psu ve ekran kartı değiştirebilirim zaten onlarıda en az 2 3 aya kadar değiştirebilirim yani tüm parçaları bu sene içinde güncellerim yeni parçalar alabilirim yalnız şimdilik bu karttan daha iyi bi ekran kartı önerisi istiyorum en fazla 600 tl çıkabilirim ultrada açabileceğim ekran kartı varmıdır acaba bu fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulquiorra119

quote:

Orijinalden alıntı: Sempozium

Psu yu değiştirmelisin ilk önece ben asıs öodelini kullanıyorum mesela black ops 2 yi 1440x900 e imzamdaki sistemlen en yüksekte açıyorum ama şunuda sölemekte fayda var ultrada açmak için 7850 yeterli bir kart deil bence Anakart -psu ve ram kesin değişmeli ondan sonra ekran kartı bakılmalı ultrada açmak istiyorsan oyunları

psu değiştiricem ramlerin hızı sanırım toplam olarak 1333mhz anakart ve ram zamanla değiştiricem suan sadece psu ve ekran kartı değiştirebilirim zaten onlarıda en az 2 3 aya kadar değiştirebilirim yani tüm parçaları bu sene içinde güncellerim yeni parçalar alabilirim yalnız şimdilik bu karttan daha iyi bi ekran kartı önerisi istiyorum en fazla 600 tl çıkabilirim ultrada açabileceğim ekran kartı varmıdır acaba bu fiyata

Öyleyse ben önerimi yapayım anakart konusunda tereddütteyim çünkü bu tür kartları kaldıracağından şüpheliyim internette pek bilgide bulamadım ama ben önerimi yapayım ultrada rahat oynamak istyorsan bütçene göre bunlar sana yeterli gelir;

Amd cephesi(7950):
    http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=7950
    Nvidia cephesi(660ti):
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx660-ti-dc2-2gd5-gtx660-ti-directcu-ii-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61900

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60804-10p-gtx660-ti-amp-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61846

-İntel i5 3570k İşlemci - Gıgabyte Z77-D3H Anakart - Asus DirectCU II HD 7850 Ekran Kartı - Kingston 4Gb 1333 Mhz cl9 x2 Ram - High Power Element Bronze 600w 80+ Güç Kaynağı - Aerocool Strike X GT Black Bilgisayar Kasası - Xigmatek Gaia Sd1283 İşlemci Soğutucusu -

• GTX 660 Ti ya da HD 7950 alabilirsin.
  • eyvllah saolasınız anakartıda değiştiricem zamanla gerekirse takmam bi müddet ekran kartını eğer öyle kaldıramam gibi bir durumu varsa beklerim ama anakartın kaldırabildiğini anlamak için hangi özelliklerine bakmak gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulquiorra119 -- 28 Ocak 2013; 18:30:19 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.