Arkadaşlar ben yeni ekran kartı alcam bi yardımcı olun
Sistemim:
İŞLEMCİ:Intel core 2 cpu 4300 1.80Ghz 1.81Ghz
ANAKART:Asus P5LDE2 SE
RAM: 4GB KINGSTON
BEN ASUS GTX 560 Tİ DÜŞÜNÜYORUM AMA BİLGİSAYAR NERDEN SIKINTI YAŞAR BİLMİYORUM O YÜZDEN SİZE DANIŞAYIM DEDİM
abi sen hd7750 al yoluna devam et
ii tamamda 560 ti taksam nede sıkıntı yaşar acaba
ya kardeş ya siz bilmiyosunuz yada ben senin tavsiye ettiğin ekran kartının özellikleri
VGA Slot PCI Express 3.0 Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB Bellek Tipi GDDR 5 Bellek Hızı 1150Mhz Bellek Arayüzü 128 Bit Çekirdek Hızı 400Mhz Bağlantı Özellikleri DVI, HDMI, Display Port
ama benim bulduğum asus gtx 550ti
VGA Slot PCI Express 2.0 Hafıza (RAM) Kapasitesi 1 GB Bellek Tipi GDDR 5 Bellek Hızı 4104Mhz Bellek Arayüzü 192 Bit Çekirdek Hızı 900MHz Bağlantı Özellikleri DVI, HDMI, VGA BENİM BULDUĞUMUN ÇEKİRDEK VE BELLEK HIZI DAHA YÜKSEK
İşlemcini 3ghz'e kadar o.c yapman lazım ki o da zor o anaakrt ve işlemci ile, max. HD7770 gibi bir kart öneririm, hatta 2.el HD5770'te alabilirsin 130-140 TL seviyesinde...
peki bişe sorcam Asus gtx 560 ti yi takmam için ne gibi bi anakart ve işlmciye sahip olmam lazım onları söyleyin onları da alırım sorun deil parası
anakarttan çok işlemcin o kartı sınırlar kardeşim ve tam performans alamazsın...