Şimdi Ara

Ekran kartı öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pc toplama işinde tek kararsız kaldığım bölüm ekran kartı seçimi oldu. Şu an sistemimi uzun bir süre kullanmalık kurdum. İşlemcimde overclock yaparak daha da fazla kullanmak istiyorum. Şu anki düşündüğüm parçalar: AMD FX X8 8150, Gigabyte GA-970A-D3 AMD 970 AM3+DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz.

Ekran katında gelecek olursak: Ekran kartımda istediğim tek özellik 256 bit olmasıdır. Pek fazla oyun oynayan bir kullanıcı değilim. Arada sırada pes oynamayı düşünüyorum ki süper ötesi görüntü kalitesi aramamaktayım. Film izlerken 1080p'lik filmler izleyeceğim. Marka olarak ATI düşünüyorum. Acaba HD 6000 serisinden mi yoksa HD 7000 serisinden mi bir model önerirsiniz? Ya da Nvidia'dan bu serilere denk gelen öneriniz var mı?

• Oyun oynanmayacaksa biraz gereksiz olur ama F/P ürünü olan Sapphire 7850 düşünebilirsiniz.6870 veya 6850 alacağıma 7850 alırdın ben şahsen ama gereksiz diyorsanız 4850 bakabilirsiniz.
  • FX 6100 işlemci
    +
    Pek fazla oyun oynayan bir kullanıcı değilsen
    HD 7770 ekran kartı
    yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

FX 6100 işlemci
    +
    Pek fazla oyun oynayan bir kullanıcı değilsen
    HD 7770 ekran kartı
    yeterli

Özellikle 256bit istenmiş.
  • 6850'nin 1 gb'lık modeli mantıklı geldi. Sonuçta grafiğe değilde genel performansa para harcamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

siz 256 bit önerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

siz 256 bit önerin

Önerdim zaten yukarıda...
  • işlemciyi öyle seçmemin nedenlerinden biri photoshop ile fazla haşır neşir olmamdır. Tabi ki uzun süreli bir pc düşündüğüm için böyle bir şey istedim. Baktım ekran kartı ileride yetmiyor. Satıp yenisini almayı planlıyorum ki bu düşük bir ihtimal işten güçten oyuna pek vakit ayıramıyorum. İşte arada pes falan oynarım. O da birkaç maçı oynaması uzun sürmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubschman

işlemciyi öyle seçmemin nedenlerinden biri photoshop ile fazla haşır neşir olmamdır. Tabi ki uzun süreli bir pc düşündüğüm için böyle bir şey istedim. Baktım ekran kartı ileride yetmiyor. Satıp yenisini almayı planlıyorum ki bu düşük bir ihtimal işten güçten oyuna pek vakit ayıramıyorum. İşte arada pes falan oynarım. O da birkaç maçı oynaması uzun sürmez.

Şunu alabilirsin ama % 25 indirimi bekle.

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax4850-1gbd5-hv3-hd4850-gddr5-1gb-256bit-ati-radeon-dx101-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60429

• 7770 her işinizi görür de siz özellikle 256 bit istediğiniz için hd7850.Hem daha uzun ömürlü olur.Hem de mesela boş zamanınız oldu diyelim başka bir oyun oynamak istiyorsunuz onuda kasma,donma olmadan oynarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7850 almanızı öneririm.
  • Bütçeniz yok ise hd 5750 alın derim
  • 6850 der giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Linke Bi Bak İstersen belki işini görür:http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMVGA
  • Önerileriniz için teşekkürler 6850'de karar kıldım. Bellek hızı açısından başarılı buldum(4000Mhz). Tabiki bu cihaz için indirim yakalamayı düşünüyorum. Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler. Nvidia'nın ekran kartlarında fiyatı yüksek bulduğum için detaylı araştırma yapmadım.
  • kardeş pcs+ modellerden herhangi birini al 7 serisinin en hızlı saat hızlarına sahip bilgin olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.