Ekran kartı alıcam öneriniz nelerdir ? Bütçem 200-250 TL arası
r7 250 gddr5 bulabiliyorsan kaçırma 245 lira gibi bir rakam olacaktı. Biraz daha bütçe ekleyip r7 260x al derim. (Psu önemli bu arada)
Bunlar haricindeyse; r7 240 bile alabilirsin 250 ile arasında fazla bir fark yok.. (gddr3 modellerinde.)
Teşekkür ederim pek anlamıyorum mesela bir tane ben buldum msi gt630 gddr3 bu nasıldır birde gddr 3 gddr 5 arasında felan ne fark var ?
corba etmemek icin sistemini tamamen yazmalisin.kasani ac guc kaynaginin etiketine bak kac wattlik diye.islemci icin baslat arama cubuguna dxdiag yaz ac orada yazar.ya da bu programi kullan anakartini da gosterir mainboard kismindan.ramleri de gorursun memory kismindan gerisi cok onemli degil.
kasayı açmadan bakabiliyormuyuz psu ya ? öyleyse nasıl
quote:
Orijinalden alıntı: jekssg
kasayı açmadan bakabiliyormuyuz psu ya ? öyleyse nasıl
yok kasayi acmadan bakamazsin programla.bilemem dersen bul bir telefon kamera vs etiketin resmini at biz bakalim.islemcin is gorur psu da iyi cikarsa kurtul o elindeki 5450'den amd 250 filan olur o sisteme psu da kotu cikmazsa.
o etiket kasanın dışında mı yoksa kasayı açıcam mı çok soru sordum ama kusura bakmayın
quote:
Orijinalden alıntı: jekssg
o etiket kasanın dışında mı yoksa kasayı açıcam mı çok soru sordum ama kusura bakmayın
kasa kapagini actiginda arkada kablolari bagladigin taraf ustte bir kutu var uzerinde bir karis kadar etiket var o etiketi al resmin icine okunur bir sekilde cunku amperlere bakilacak yamuk yumuk cikmasin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme