Şimdi Ara

Ekran kartı olmadan Oyun hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kusura bakmayın bilgisayar parçaları konusunda pek bir bilgim yok yardımınıza ihtiyacım var.
    Ben bir sorun olduğundan ekran kartını pcden çıkarttım zaten eski diye yeni bir ekran parçasıda almadım.Anakarta takmışlar pc ordan görülüyor.
    Oyun falan oynayamssın dediler ama medival II Total war falan açıldı. Bende de bir umut doğdu.
    Çok şey istemiyorum Çalıştırabileceğim fifa 05ten itibaren Fifa oyunlarını söyleyebilirmisiniz. Fifa 14ü açıyordu pc önceden ama ekran kartı gitti sanmıyorum açıcağını. Fifa 13ü açarmı ?
    Hemen özelliklerini yazayım.
    İşlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E200 @2.50GHz 2.50GHz
    Ram : 2 gb
    İşletim sistemi: Windows 7 /32 bit.

ek olarak sistem gereksiniminde ekran kartı 128 Mb nVidia FX5600, ATi Radeon yazan oyunuda açtı yararı olurmu bilemem ama fikir yürütmeniz açısından yardımcı olur belki.

Yardımınız bekliyorum hangi fifa oyunlarını açar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorularıolankişi -- 23 Eylül 2015; 2:09:39 >

• En fazla fifa 2009 i oynatır o bile zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorularıolankişi

Beyler kusura bakmayın bilgisayar parçaları konusunda pek bir bilgim yok yardımınıza ihtiyacım var.
    Ben bir sorun olduğundan ekran kartını pcden çıkarttım zaten eski diye yeni bir ekran parçasıda almadım.Anakarta takmışlar pc ordan görülüyor.
    Oyun falan oynayamssın dediler ama medival II Total war falan açıldı. Bende de bir umut doğdu.
    Çok şey istemiyorum Çalıştırabileceğim fifa 05ten itibaren Fifa oyunlarını söyleyebilirmisiniz. Fifa 14ü açıyordu pc önceden ama ekran kartı gitti sanmıyorum açıcağını. Fifa 13ü açarmı ?
    Hemen özelliklerini yazayım.
    İşlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E200 @2.50GHz 2.50GHz
    Ram : 2 gb
    İşletim sistemi: Windows 7 /32 bit.

ek olarak sistem gereksiniminde ekran kartı 128 Mb nVidia FX5600, ATi Radeon yazan oyunuda açtı yararı olurmu bilemem ama fikir yürütmeniz açısından yardımcı olur belki.

Yardımınız bekliyorum hangi fifa oyunlarını açar ?

Bu tür ekran kartları sadece ekrana görüntü vermek amacı ile kullanılıyor düşünsenize 124mb ram ile internete girdiğinizi onun gibi bir şey ben fifa 2009 da dahi kasacağını düşünüyorum

• Alonso Menendez kullanıcısına yanıt
    peki tesekürler
  • fifa 13ü açmaz da league of legends i açar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.