Şimdi Ara

<Ekran kartı mı konsol mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben geçenlerde vatana uğradım adama dedim abi gt 1030 a bakabilir miyiz diye adam gösterdi bize dedi sonra bu kartla gta v de düşük ayarlarda anca oynarsın diye sonra eve gidince babam dedi gt 1030 u almak yerine direk ps4 alalım dedi baktım ps4 ün oyunları pahalı filan ama güzel kalite veriyor sonra takip ettiğim bir kanal gt 1030 inceleme yaptı ondan sonra gt 1030 ile konsol almak arasında kaldım bana yardımcı olabilir misiniz hangisini almalıyım

• Gt 1030 ps4 den muhtemelen daha gucludur. Bu gercegi de goz onunde bulundurun. Pc de low ayarlarda oynamak sikinti diyorsunuz ps4 de zaten pc nin low ayarlarina tekabul ediyor ve ona ragmen 30 fps veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 1 Kasım 2017; 17:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT 1030 yerine GTX 1050 alabilirsiniz. Gerçi GT 1030 ile FHD çözünürlükte GTA V oynamak için belli ayarları kısmak yeterli olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Gt 1030 ps4 den muhtemelen daha gucludur. Bu gercegi de goz onunde bulundurun. Pc de low ayarlarda oynamak sikinti diyorsunuz ps4 de zaten pc nin low ayarlarina tekabul ediyor ve ona ragmen 30 fps veriyor.

PS4, PC'nin low ayarlarına denk gelmiyor. GTA V için konuşmak gerekirse oyun PS4'de Ultra ile High ayarlar (Advanced Graphics hariç) arasında çalışıyor ve sabit 30 FPS veriyor.

GT 1030 aslında tam olarak PS4'ün karşılığı.
  • "ps4 ün oyunları pahalı"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Gt 1030 ps4 den muhtemelen daha gucludur. Bu gercegi de goz onunde bulundurun. Pc de low ayarlarda oynamak sikinti diyorsunuz ps4 de zaten pc nin low ayarlarina tekabul ediyor ve ona ragmen 30 fps veriyor.

PS4, PC'nin low ayarlarına denk gelmiyor. GTA V için konuşmak gerekirse oyun PS4'de Ultra ile High ayarlar (Advanced Graphics hariç) arasında çalışıyor ve sabit 30 FPS veriyor.

Ultra high arasımı ?Ps4te, pcdeki low ayarlar gibi grafikleri, zaten anti-alasing'te yok berbat gözüküyor. Konsolun gücü ortada zaten 1.84tflops. Ben rx560la ultrada açamıyorken ps4 nasıl açsın ? Fpste sabit değil 25-30fps arası dalgalanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 1 Kasım 2017; 23:36:41 >

• niye burda 350 liralık ekran kartıyla ps4 karşılaştırıyonuz

pc oyuncusuysan 1050ti(ps4le aynı fiyat 1080p high ultra açar )
    konsol oyunları ilgini çekiyosa ps4

almanı öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ekran kartı yanmış mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

quote:

Ultra high arasımı ?Ps4te, pcdeki low ayarlar gibi grafikleri, zaten anti-alasing'te yok berbat gözüküyor. Konsolun gücü ortada zaten 1.84tflops. Ben rx560la ultrada açamıyorken ps4 nasıl açsın ? Fpste sabit değil 25-30fps arası dalgalanıyor.

Konu sahibine sorabilirmiyim acaba yaş kaç ? Son konulara ve bu konuya bakınca pekte büyük gözükmüyor.

PC'deki low grafikleri 720p'de PS3 veriyor. Dediğim gibi PS4, Ultra/High ayarlarda geziniyor GTA V'de. MSAA yok malesef, o konuda haklısınız.

Asıl FPS dalganlanmaları PS3'de oluyor. PS4'de de olabiliyor ama çok nadir. Aşağıdaki videodan da görebilirsiniz;

Konsolun gücü belli evet ama optimizasyon büyük rol oynuyor bu konuda. Rockstar'da konsollardaki optimizasyonu (veyahut PC'deki optimizasyonsuzlukları ile) ünlüdür bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 1 Kasım 2017; 22:27:26 >

• ilk önce kullandıgınız sistem nedir eger dual core filansa hiç ekran kartı işine bulaşma git ps4 al geç çünkü o pc ye para harcamanın bi manası yok zaten

ama düzgün bi pc ise gtx1050ti alıp oyunları pc de high da oyniyabilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

quote:

Konu sahibine sorabilirmiyim acaba yaş kaç ? Son konulara ve bu konuya bakınca pekte büyük gözükmüyor.

PC'deki low grafikleri 720p'de PS3 veriyor. Dediğim gibi PS4, Ultra/High ayarlarda geziniyor GTA V'de. MSAA yok malesef, o konuda haklısınız.

Asıl FPS dalganlanmaları PS3'de oluyor. PS4'de de olabiliyor ama çok nadir. Aşağıdaki videodan da görebilirsiniz;

Konsolun gücü belli evet ama optimizasyon büyük rol oynuyor bu konuda. Rockstar'da konsollardaki optimizasyonu (veyahut PC'deki optimizasyonsuzlukları ile) ünlüdür bilirsiniz.

1 sene evimdeki ps4te oynamamış olsam inanacağım high-ultrada olduğuna. İstediği kadar optimizasyon yapsın firma, sonuçta konsolun gücü ortada. Pcdeki low,normal ayarlara eşit grafikleri var ps4te. Videolara bakarak zor anlarsınız. Bir ps4 üzerine denerseniz bana hak vereceksiniz.

https://youtu.be/Q-chg06T55Q?t=91

• yanlız ikinizinde önerdigi oyun konsollarda stabil iken pc de optimizasyon problemi yaşayan oyun

burdan güncel bi oyunfrema tesine bakabilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=DZV0Z5YCKrQ
  • bence az daha para topla 1050ti filan almaya bak. pcnin yeri bi baska konsol alacan oyunu moyunu derken bi dünya para tutcak
  • sen sistem topladınmı :D acyip derece arttı piyasa
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    oooo asko ben seni unuttum ya :D:D Herşeyi aldım bi ram ile ekran kartı kaldı ondada uçtu gitti piyasa napçaz bilmem
  • suan teknobiyotikten gtx1070 fiyatına 1070ti almanı tavsiye ediyorum
    çok güzel tavsiye ediyorsun ama kim bilir ne paradır :D
    çok para be abi şöyle 1700 1800 olsa
  • 1700 1800 e 1070 bulursun ama 2.el olur
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-nvidia-geforce-gtx-1070-gaming-x-8gb-256-bit-gddr5-493476924/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 2 Kasım 2017; 12:49:3 >
    dur bakalım az daha beklicem ne olacak. herşeyi sıfır aldım bunuda sıfır isterim belki bi şans doğarsa....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.