Şimdi Ara

Ekran kartı mı işlemci ve anakart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim yandaki şekilde. 120 lira nakit var şu anda. Bu sistemi biraz daha son oyunları idare edecek şekilde arttırmak istiyorum. Tabi az parayla çok fazla bir şey olmaz ama akıcı olarak düşük-orta ayarlarda son oyunları oynasam yeterli.
    Ben ekran kartı almayı düşünüyordum ama bu işlemci bile bu ekran kartına az diye biliyorum. Daha yüksek bir ekran kartı iyice sorunlu olur heralde. Buna çift çekirdek işlemci taksam diyorum ama anakart eski diye olmaz heralde.

120 lira ayırabilirim işlemciye anakarta da çok ayırmak istemiyorum işlemciyi takabileceğim kadar olsa yeter. 120 lira ve birazcık daha zorlayabileceğim bütçe var yani. Ona göre anakart işlemci önerirseniz sevinirim.

Oynamak istediğim oyunlar: bad company 2, dragon age origins, mw2 vs.

Teşekkürler

• o sisteme yapılacak birşey yok malesef..
    ekran kartı yükseltmek işe yaramaz..
    işlemci değiştirebilmek için de işlemci+anakart+ram alman lazım
    bu bütçeyede pek mümkün değil..
  • Hocam valla bu sisteme işlemci anakart vs değişmesi lazım ekran kartını yükseltmek pek çözüm olmayabilir önemli olan sağlam anakart-işlemci-ram alman lazım ki ekran kartını yükseltince tam olsun bunun için 600-800 gibi bir mebla gerekiyor... son model oyunları ve güncel oyunları akıcı şekilde oynaman gerektiği için zaten size bu mebla ancak gerekiyor birazdahada zorlanabilir..(Anakart,Ram,ekran kartı,işlemci vs ancak 1 milyara kadar bulur.)

ama bu bütçeyle yapılacak birşey yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI VE RAM YARDIM!!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.