Sizce ATI Radeon 1600XT mi yoksa ATI Radeon x1300/x1500 mü daha iyi ?
kartların özelliklerini unuttum ama 1600xt çok tutulmuştu sanırım 1600xtdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Farkındaysa seri numaralarından hangisinin performanslı olduğu anlaşılır.
Hepsinin içi geçmiş eski kartlar ama 1600xt daha iyidir
tşk kur ederım ekran kartı alabılırım 100 tl veya assasında guzel bı ekran kartı ıstıyorum . Assasins creed 3 ü veya Cod black ops u sorunusz açsın yeter sızce ne alablrm?
quote:
Orijinalden alıntı: hapaniclifatih
tşk kur ederım ekran kartı alabılırım 100 tl veya assasında guzel bı ekran kartı ıstıyorum . Assasins creed 3 ü veya Cod black ops u sorunusz açsın yeter sızce ne alablrm?
ikisi arasında 1600xt daha iyidir. 100tl ye daha iyi kartlar bulabilirsin, önemli olan sistemin. işlemcin ve güç kaynağın nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Asisvénia
quote:
Orijinalden alıntı: hapaniclifatih
ikisi arasında 1600xt daha iyidir. 100tl ye daha iyi kartlar bulabilirsin, önemli olan sistemin. işlemcin ve güç kaynağın nedir ?
İşlemcim İntel Pentim 3.2 GHz (çift çekrdekli)
işlemcinin tam modeliniz yazmalısın. (e5200,e6600,e6700..vs.) güç kaynağını yazmamışsın, kasanın içini açın kutu şeklinde birşey olması gerekiyor etiketinin üzerindeki değerleri buraya yazın veya resmini koyun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme