Şimdi Ara

Ekran kartı karşılaştırması Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar benim şu ekran kartı ile ilgili kafam karışıyor. Ekran kartımı yeniledim eski ekran kartım Nvidia Geforce 7600 GT 256 Mb idi , şimdi yeni aldığım ekran kartı Nvidia Geforce 9400 GT 512 mb sizce hangisi daha iyidir? Bazı arkadaşlar aralarında pek fazla fark yok diyor kafam karıştı açıkçası.

Bide bu eski ekran kartıyla ilgili problemim de var eski ekran kartım su an bende tamir ettirmek istiyorum. Eski ekran kartımı takıp monitörün kablosunu bagladıgımda bilgisayarın monitörüne görüntü gelmiyor acaba monitörün fişindemi bi bozukluk var dedim ve anakartın uzerınde ki harici ekran kartına taktım ve onda görüntü geldi. Eski ekran kartımın ne gibi bi sorunu olabilir sizce ve tamir edilebilirmi? Yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden teşekkürler.

• yeni ekran kartın eskisinden iyidir 512 mb 128 bit, nvidianın yeni serisinin en alt basamağı, ama 35- 40 ytl farkla ati 3850 de alabilirdin en azından 256 bit olurdu. eski ekran kartını tamir ettirmekle ilgili konuya gelince bence hiç uğraşma değmez.
  • Ne kadar verdin karta bilmiyorum fakat bana göre o karta verilen paraya yazık olmuş.
    Yani 9400GT gerçekten de çok düşük bir kart. Giriş seviyesi bile sayılmaz. Bana göre ofis uygulamaları için.
    Ama almışsınız artık iş işten geçmiş. Bu konuyu almadan önce açacaktınız ki paranız boşa gitmesin.
  • 9 serisi kart almışsın ama 9 serisinin 400 lu bir ürünü yani 9 serisinin düşük seviye bir kartı

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=385&card2=578

burdan bakınca 7600 GT daha iyi olarak gözüküyor kağıt üzerinde, benchmark bulabilirsem onlarıda koyabilirim kesin anlarız

ama aklında olsun oyun için alacaksan nvidia için x600 den aşağı bir kart alma ör 7600, 8600, 9600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanng -- 11 Mart 2009; 1:37:09 >
  • 9400GT yanlış bilmiyorsam 8500GT'nin yeniden isimlendirilmiş hali. Yani 8500GT'den bir farkı yok.

http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/compare,747.html?prod[2105]=on&prod[2087]=on

Burdaki sonuçlara göre de 7600GT, 8500GT'den çok daha başarılı.
    Fakat teste tabi tutulan 256MB lık versiyonu.
    Gerçi 512MB'lık versiyonunun çok fark yaratacağını da düşünmüyorum.
  • 7600gt hala 1024*768 de iş yapar digerini salla gitsin
  • hmm anlaşılan paraya yazık oldu neyse artık bi süre idare edelim yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.