Şimdi Ara

Ekran Kartı Isısı YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı açtıktan 20 dk gibi bir süre sonra ekran kartı 73 dereceyi buluyor sadece internette gezinmeme rağmen sebebi nedir LÜTFEN YARDIM

• video izlerken kasma sorunu da olmaya başladı youtube da 1080 p izliyorum ama facebook veya dizi film sitelerinde izlerken donuyor
  • Ekran kartım Sapphire R9 280X DUAL-X OC GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Yardım lütfen
  • UP
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Çok sağol arayıp bulamadığım için yazıyorum
  • NovaXS kullanıcısına yanıt
    Aramayı bilene derya deniz... Kasayı bir temizleyin, fanları kontrol edin. İlk bulacağınız şey bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ekran kartının garantisi var sizce göndermeye değer bir sıkıntı mı
    Sana şu halde kimse yardım etmez bu forumda. Önce sorunu, denediğiniz çözümleri yazın. Bir google araması yapamayacak kadar eksik görüyorsanız kendinizi şahsen yardım etmem. Forumda yardım istemenin, soru sormanın bir şekli, adabı vardır. Sorunum var demek çözümü getirmiyor önce bunu anlayın. 2 Konu açmışsınız, ikisinde de net bir şey yok. %99 GPU kullanımına boşta diyorsanız ben daha bir şey demiyorum.
    Anlamadığım nokta burası işte %99 kullanım yazan yerde ben hiç bir şey yapmıyorum bilgisayar açık sadece ne oyun nede internet hiçbir şeye girmiyorum
    Gpu kullanımına bir bakın.
  • Gpu %100 se gpu miner denen viruslerden bulaşmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara format attım ve şuan hiç bir şey yapmıyorum boştayken değerler bunlar

Ekran Kartı Isısı YARDIM!
  • sorunun svchost.exe den kaynaklandığını gördüm görevi sonlandırdığımda gpu load düşüyor ama onlarca şey denememe rağmen hala bu sorunu çözemedim
  • kullandınız windows sürümü nedir? başka bitane dene bence w7 ise otomatik olarak test yapıyorda olabilir
  • garantilik bir durum yok yazılımsal bir sorun kartla alakası yok.format attım diyorsunuz ama windowsu korsan mı kullanıyorsunuz kırarken virüs bulaştırıyor olabilirsiniz.svchost Windows güncellemeleri yüzünden %100 işlemci veya ram kullanabilir youtube'da aratın svchost deseniz çıkar ama hiç %100 ekran kartı kullandığını görmemiştim.virüs diyorum ben.
  • Norton Power Eraser programı svchost zararlı yazılımını buldu ve kaldırdı sorunum böyle çözüldü yardımcı olanlara teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.