Şimdi Ara

ekran kartı ısınmasını önleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar masaüstü bilgisayarimi sadece nette dolaşmak ve film dizi indirmek için kullaniyorum. Sapphire x1550 ekran kartim var yillarin emektari fanini yeni değiştirdim faninda sıkıntı yok ama ekran kartinin fanina uzak kalan bolumu çok ısınıyor.elimi vurunca 2 saniye ancak dayanabiliyorum.

aklima şöyle bişey geldi tam bu ısına bolgeyi soğutmak amaçli kasanin sol tarafini biraz kesip oraya bi fan yerleştirmeyi düşünüyorum.güçüde usbden almayi planliyorum.bu işlerle uğraşan arkadaşlar varsa bi yardim ederlerse çok makbule geçer.

kart bozulsa sorun değil 50 tl lik kartlardan alir takarim. oyun falan oynamiyorum ama boş yerede gitmesin kart diyorum.

• fan takabılırsın ama fan zaten 12v kasanın ıcınden powerden almalısın elektrıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

fan takabılırsın ama fan zaten 12v kasanın ıcınden powerden almalısın elektrıgı

kasadaki her parçayi sokmüşümdür ama psu'yu hiç sokmedim şimdiye kadar kasanin fani psuya gidiyor ama nereye bağlaniyor bilmiyorum.Psu'nun arkasinda kaliyor.dediğiniz aklima gelmişti.

ek fan için giriş var midir acaba psu da.
  • psu da resımdekı fanın ucuna uyacak cıkıslar vardır zaten bırsey kesıp bıcmeye gerek yok

• quote:

psu da resımdekı fanın ucuna uyacak cıkıslar vardır zaten bırsey kesıp bıcmeye gerek yok

/>

tamam kasanin soğutmasi bu resimdeki gibi orda sıkıntı yok zaten onuda değiştirmeyi düşünüyorum çok ses çikariyor

ekran kartinin ısınan bolumunun tam karşisini kesip fan yerleştirmeyi planliyorum fan ne kadar da olsa ısıyı düşürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 26 Ocak 2013; 14:55:54 >

• ekran kartının tam karsısına ve ıcerı hava verecek sekılde koyarsanız fanı faydası olacaktır
  • quote:

ekran kartının tam karsısına ve ıcerı hava verecek sekılde koyarsanız fanı faydası olacaktır

küçük fanlar var bende bi deneyeyim bakayim x1550 ısı sensorü olmadiğindan ölçüm yapamiyom ama o kadar ısınmasına rağmen bilgisayar kapanmiyor.kart yanarsa ucuz bi tane alirim.sağolun cevaplariniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.