Şimdi Ara

Ekran kartı ısınması ve termal macun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kartım boşta 65 oyunda 95 derece olmaya başladı. termal macunla bu sorun hallolur mu? powerda falan sıkıntı yok. bir de bu termal macunların ömrü ne kadar? ne kadar zamanda bir yapmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

kartım boşta 65 oyunda 95 derece olmaya başladı. termal macunla bu sorun hallolur mu? powerda falan sıkıntı yok. bir de bu termal macunların ömrü ne kadar? ne kadar zamanda bir yapmak lazım.

Hallolur temizleyip termal macunu yenilerseniz sorun kalmaz,termal macunun ömrüne gelince kalite,sizin kullanma şekliniz ve şans belirler,kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

quote:

kartım boşta 65 oyunda 95 derece olmaya başladı. termal macunla bu sorun hallolur mu? powerda falan sıkıntı yok. bir de bu termal macunların ömrü ne kadar? ne kadar zamanda bir yapmak lazım.

Hallolur temizleyip termal macunu yenilerseniz sorun kalmaz,termal macunun ömrüne gelince kalite,sizin kullanma şekliniz ve şans belirler,kolay gelsin.

teşekkür ederim ,eyvallah

• quote:

evet güzel birşekilde temizle macunuda güzel sür baya etkisi oluyor pasif soğutması varsa ek fan takabilirisn.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.