Şimdi Ara

Ekran kartı ısınma sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dunde konu acmıstım yanlış yerde açtım sanırım kimse cevap vermedim. Benim sorunun asus hd7870 ekran kartimda gecen hafta ekran kartini temizlemek için actim her yerini temizledim soğutucunun GPU ya gelen kısmında fotoğrafta da göründüğü gibi kare seklinde gri bir takaba vardi tam gpuya denk gelen noktası erimiş şekildeydi bende tamamen temizleyi kaliteli bir macun surdum tasirmadan ve ince bir tabaka. Ama performansı çok düştü oyunlarda kasma yok yük altında ama fan sesi felaket bas agrıtiyor ve ekran kartim 85 90 derece arasi gidip geliyor. Boşta 35 derece bu arada. Benim sorum şu ekran kartı sogutucundaki şey 0.5mm termal pad mi yoksa? Fotoğrafta da görünüyor lütfen bilen biri soylesin. (Bu arada fotoğraf temsilidir ben orayi komple temizledim.)
     Ekran kartı ısınma sorunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldarin23 -- 9 Eylül 2014; 16:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Termal macun adı üzerinde sıkıldığı ve cpu üzerine oturtulduğu için o kadar düzgün sürülemez. Resimdeki %98 ihtimal ile termal ped ancak termal ped ile termal macun arasında atla deve kadar uçurumda olmaz. Muhtemelen ya macunu iyi süremediniz yada aldığınız macun temizlediğiniz termal macun veya termal pedden daha kalitesiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.