Şimdi Ara

Ekran kartı Isınma problemi sadece bende mi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna ilk başladığımda tüm özellikler high da oynamama rağmen ekran kartı 65-70 arasında seyrediyordu.
    Daha sonra patch geldi özelliklere birşeyler oldu.. Oyunu açan ekran kartını eline alıyor diye bir duyum aldım. Haklılardıda low'a çekmeme rağmen sıcaklık 10 derece artmıştı..
    Şimdide tüm özellikler low'da oynuyorum bu kezde 100 dereceyi buluyor ekran kartı sıcaklığı..
    Bu sabah kasayı açtım bi güzel temizledim ama ona rağmen yine birşey farketmedi sıcaklık oyundayken birden yükseliyor..

Ekran kartını yeni güncelledim

Sistem Özelliklerim
    Ana kart : GA ep45t udl3r 2200 mhz+
    İşlemci : Q 9650 3.0 Ghz
    İşlemci soğutucusu : Zalman Cnps 10x extreme
    Ekran kartı : GTX 260 Amp2
    Ram: Corsair Dominator 1600 mhz cl 8
    Güç Kaynağı : Xilence 1000 watt
    Kasa : HAF 932

Motorola Atrix MB860
    1 Ghz Cortex A9 Dual-Core işlemci, Tegra 2,Geforce ulp,1gb lp-ddr2 ram,16gb rom,qHD 4inç ekran,5MP 1080P kamera

• bende çok oynayınca kasa baya ısınıyor ama derecelerine hiç bakmadım.kaç paraya topladım sistemi 100 liralık oyun için 800 liralık kartı göze alamam.konu takip.
    PSN: akilsizadam Battletag: akilsizadam#2625 XBox: akilsizadam
  • Ben de GTS 250 kullanıyorum ve deli gibi ısınıyor anlamış değilim. Artık Vtune programını kurdum o ısındıkca otomatik fan hızını artırıyor.
  • Kurun bir tane AIDA64 Tüm donanımların sıcaklık değerlerini görün.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Kartın fanıni kontrol et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUN İÇİN EKRAN KARTI SORUN VAR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laptopta bendede çok ısınma sorunu oluyor ( i5 2410 / ati 6770 / 8 gigs )
    Cooler Master Haf 700 Evo --- Intel 12700k // Gigabyte Z690 Aorus Master --- Gskill 2x16 6400 Cl 32-39-39 --- Msi GeForce RTX 5090 Suprim Soc --- Kingston Kc 3000 2 TB --- LG C1 48" Oled --- Razer Viper v2 pro // Razer Hunstman Elite --- Fiio k19 --- Sennheiser Hd 600 // Hifiman He1000 Stealth -- Marantz Stereo 70's --- POLK AUDIO RESERVE R200 50TH ANNIVERSARY EDITION
  • Bende de var ayni problem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Laptop kullanıyorum, sizce sıcaklık iyi mi bir laptop için ?

Bilgisayarım bu:

http://www.sony.com.tr/support/tr/product/VPCS13S9E_B/specifications
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.